ZielonyASGowiec Posted November 19, 2015 Report Share Posted November 19, 2015 Czy ktoś spotkał się z tą repliką? Polecacie na sam początek czy lepiej szukać czegoś innego? Bo ogółem chciałbym w miarę taniego i dobrego elektryka kupić. https://www.militaria.pl/action_sport_games/karabinek_szturmowy_aeg_ds4_(15256)_p5898.xml?cat=121 Quote Link to post Share on other sites
EndeBeats Posted November 19, 2015 Report Share Posted November 19, 2015 Zostaw to dziadostwo w cholerę. Podaj budżet. Quote Link to post Share on other sites
ZielonyASGowiec Posted November 19, 2015 Author Report Share Posted November 19, 2015 Aktualnie nie jestem pewien, ale będę oscylował do 400-500 zł. :) Quote Link to post Share on other sites
arend Posted November 19, 2015 Report Share Posted November 19, 2015 A zajrzałeś do podadników. Tak tych z tematów przyklejonych tego działu. Quote Link to post Share on other sites
ZielonyASGowiec Posted November 20, 2015 Author Report Share Posted November 20, 2015 Dobra, teraz widzę, że nie ma dobrej i taniej repliki tego typu. Przeczytałem sporo artykułów i nadal nie wiem jaką replikę kupić a zależy mi by nie była to strzelba (miałem w planach zakup AGM 003, ale nie spodobał mi się fakt braku celownika i konieczności strzelania ,,na czuja'') i pistolet. Nie znam się za bardzo na cenach, ale przykładowo takie SMG jest tańsze od ,,akacza'' lub M4? Jakiej ogółem używaliście repliki na samym początku? Quote Link to post Share on other sites
Buniek92 Posted November 20, 2015 Report Share Posted November 20, 2015 Poradniki! Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts