Marcin712 Posted November 30, 2015 Report Share Posted November 30, 2015 Mam pytanie o kompatybilność konwersji CO2 z repliką gfgwd.http://deltashop.pl/p/234/773/konwersja-co2-svd-swd-a-amp-k-v2-swd-czesci-replik-snajperskich-czesci-i-dodatki-do-replik.html Jeśli ta część nie pasuje, a jest zamiennik to prosiłbym o link lub pełną nazwę. Pozdrawiam :) Quote Link to post Share on other sites
Endranii Posted November 30, 2015 Report Share Posted November 30, 2015 Krótko i dosadnie. Nie warto tego tykać nawet kijem. Lepiej złóż porządne sprężynowe swd a później jak będziesz miał fundusze to przesiądź się na konwersję mancrafta. A dlaczego to poczytaj tutaj:http://forum.wmasg.pl/topic/71098-oficjalny-swd-dragunow-ak/ rozdział 2 podpunkt D :D Quote Link to post Share on other sites
Marcin712 Posted December 1, 2015 Author Report Share Posted December 1, 2015 Mam już porządne SWD do wymiany zostala tylko lufa. Niestety są rzeczy ważne i ważniejsze więc moje fundusze ograniczają się właśnie do ceny danej konwersji i nie zapowiada się aby miało się to zmienić więc zostaje pytanie czy ta konwersja będzie pasowała. Quote Link to post Share on other sites
asasinmen Posted December 1, 2015 Report Share Posted December 1, 2015 Skoro masz już porządne SWD to po co Ci konwersja? Lepiej kup dobrą lufę, gumkę HU i baw się sprężynówką. Quote Link to post Share on other sites
KOTOPIES Posted December 1, 2015 Report Share Posted December 1, 2015 Mam pytanie, czy SWD GFC to to samo co SWD A&K? Quote Link to post Share on other sites
mikadorus Posted December 1, 2015 Report Share Posted December 1, 2015 Nieznacznie się różni. Głównie tym, że lufa jest dłuższa i trzeba lekko (kilka mm) spiłować jak wsadzisz komorę ASPRO. Ja chyba miałem te kilka mm piłowania na głowicy/ komorze. Po więcej informacji poczytaj odpowiednie tematy. Quote Link to post Share on other sites
Endranii Posted December 1, 2015 Report Share Posted December 1, 2015 Skoro ciągle nie masz lufy to dozbieraj jeszcze 100zł i kup promyka a wyjdziesz na tym o niebo lepiej aniżeli kupując tą śmieszną konwersję.... i pozwól że spytam czy aby na pewno przeczytałeś info zawarte w linku który podrzuciłem? Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts