Jump to content
Search In
  • More options...
Find results that contain...
Find results in...

Buty Mil -Tec

Recommended Posts

Hej Dużo się spotyka opinii na temat sprzętu firmy Mil-tec , ale czy to się tyczy także butów? przeczytałem parę tematów na forum i są mieszane uczucia . Dostane buty z formy Mil tec a dokładnie te: http://www.amazon.de/Milit%C3%A4r-Taktisch-Camping-Wandern-Atmungsaktiv/dp/B015PUX646/ref=pd_sim_sbs_200_3?ie=UTF8&dpID=514MENVpocL&dpSrc=sims&preST=_AC_UL160_SR160%2C160_&refRID=07TQWP6TQMSVN0G5403V i pytanie czy jako dla niedzielnych naparzanek te buty spełnią swoja role? strzelania trwają zazwyczaj od 4-5h a na większe cało dniowe raz w roku. czy te buty dadzą rade? :> Czy firma Mil-Tec nie robi tak wielkiego chłamu w śród butów? Z góry dziękuję :)

Hej Dużo się spotyka opinii na temat sprzętu firmy Mil-tec , ale czy to się tyczy także butów? przeczytałem parę tematów na forum i są mieszane uczucia . Dostane buty z formy Mil tec a dokładnie te: http://www.amazon.de...6TQMSVN0G5403V i pytanie czy jako dla niedzielnych naparzanek te buty spełnią swoja role? strzelania trwają zazwyczaj od 4-5h a na większe cało dniowe raz w roku. czy te buty dadzą rade? :> Czy firma Mil-Tec nie robi tak wielkiego chłamu w śród butów? Z góry dziękuję :icon_smile:

Raz niestety byłem zmuszony pojechać w butach mil-teca na manewry 24h.

Po 12h każdy krok to mordęga... jakoś po 30h w tych "butach" wracałem pociągiem i przejście dosłownie 70-100m sprawiło mi taki ból, że wolałem wziąć taryfę. Te buty to najgorszy szajs, beznadzieja, bubel z jakim miałem do czynienia. Po 30h stopa wyglądała jakby ktoś włożył ją w maszynkę do mięsa. Następnym razem w razie "W" wolę kupić trampki i popylać w nich nawet w śniegu, byleby nie był to mil-tec.

Może trafiłem na wyjątkowy badziew nawet w produktach tej firmy... no, ale chyba 2 msc czułem "skutki" tego wypadu.