volf13 Posted December 28, 2015 Report Share Posted December 28, 2015 Witam! Otóż interesuje mnie czy gdziekolwiek jest dostępny ten wytwór z metalowym body lub jakiś zestaw konwersyjny? Nie ma większego znaczenia czy napęd elektryczny czy gazowy. Link to post Share on other sites
mareq Posted December 28, 2015 Report Share Posted December 28, 2015 Jest coś takiego jak stalowa konwersja od g&p. Niestety we wszystkich sklepach jakie namierzyłem jest out od stock. Jedyne co można dostać to stalowa lufą zewnętrzna. Swoją drogą to body jest proste jak budowa cepa i może kiedyś sam spróbuję takie zmajstrować. Link to post Share on other sites
Bart_Forrester Posted December 29, 2015 Report Share Posted December 29, 2015 Jest coś takiego jak stalowa konwersja od g&p. Niestety we wszystkich sklepach jakie namierzyłem jest out od stock. Jedyne co można dostać to stalowa lufą zewnętrzna. Swoją drogą to body jest proste jak budowa cepa i może kiedyś sam spróbuję takie zmajstrować. Miałem tę konwersję lata temu - to był najlepiej wykonany asgejowy kawał stali, jaki żem widzioł :) ale przy aktualnym kursie dolara cena jest zaporowa. Link to post Share on other sites
Recommended Posts