Wojtek(Wrocław) Posted January 8, 2016 Report Share Posted January 8, 2016 Witajcie. Otóż mam problem z tą moją nieszczęsną repliką. Magazynek nie wchodzi dobrze w replike. Nie ma tego kliku i po jednym strzale wypada. Druga rzecz to to, że nie za każdym pociągnięciem dźwigienka zaskakuje i naciąga sprężynę. Pomóżcie bo nie mam już nerwów do tego. Quote Link to post Share on other sites
rain777 Posted January 10, 2016 Report Share Posted January 10, 2016 popatrz czy masz komorę hopa dobrze ustawioną osiowo(czy nie jest przekręcona w lewo lub prawo gdy patrzysz na replike od strony kolby..lub lufy :P),bo możesz mieć to co ja kiedyś miałem-lekko przekrzywiona komora u mnie powodowała wypadanie magazynka po każdym strzale bo ten nieszczęsny zatrzask ledwo łapał Quote Link to post Share on other sites
Alanos Posted January 11, 2016 Report Share Posted January 11, 2016 I sprawdź czy nie odkręciła się prowadnica. Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts