TechmaN Posted January 18, 2016 Author Report Share Posted January 18, 2016 (edited) Super, to czekam na paczkę. Dane do przelewu daję na PW. EDIT: W końcu ustaliłem, że dorzucę ten rabat, a potem stwierdziłem, że podbiję stawkę i dam tłumik - miał być to tłumik komorowy za 150zł o czym Techman nie wspomniał. Powiedziałem żebyś dał tłumik najzwyklejszy żeby tylko paczka wyszła tego samego dnia, bo stwierdziłeś, że jeszcze ustalimy pod co ma ten tłumik być, że ma komory tylko do połowy, o jakimś zdejmowaniu wymiarów z lufy do tłumika, o dorabianiu z jakąś stabilizacją lufy itd... więc nie zdecydowałem się na "tłumik za 150 zł z komorami"... bo już nie miałem czasu na te zabawy. Nie rozumiem tylko trochę frustracji akurat tym, że nastąpiła taka rzecz Frustracja jest z powodu tego, że ta rzecz wystąpiła po którymś tam już terminie wysyłki, zwłaszcza, że od kilku dni mówiłeś, że już paczkę wysyłasz, a potem powiedziałeś, że od kilku dni szukasz nowego receivera... Czyli po prostu mydliłeś mi oczy... Edited January 18, 2016 by TechmaN Quote Link to post Share on other sites
TechmaN Posted January 19, 2016 Author Report Share Posted January 19, 2016 Update time! Otrzymałem przelew... ale paczki nie... bo Bart po 12 obietnicach w końcu paczkę wysłał... na zły adres... Po prostu już mi k**** ręce opadają... Quote Link to post Share on other sites
bart_a Posted January 19, 2016 Report Share Posted January 19, 2016 Paczka została wysłana omyłkowo na adres brata, który jest adresem z przelewu. Poszedłem na pocztę udało mi się złożyć żądanie zmiany adresu przed doręczeniem, ale mimo to paczka dotarła na tamten adres. Jeśli dystans 10 km do brata to droga nie do przebycia to niech wyślę do Ciebie tą replikę - za paczkę też Ci zwrócę. Quote Link to post Share on other sites
TechmaN Posted January 19, 2016 Author Report Share Posted January 19, 2016 Jeśli dystans 10 km do brata to droga nie do przebycia to niech wyślę do Ciebie tą replikę - za paczkę też Ci zwrócę. Nie chodzi o dystans tylko o czas... jak już od miesiąca wspominam (a z resztą dystans od mojego miejsca zamieszkania to prawie 40 km... ale co tam) - już nic mi nie musisz zwracać, najchętniej szybko zapomnę o najgorszej transakcji w moim życiu... Quote Link to post Share on other sites
anek Posted January 19, 2016 Report Share Posted January 19, 2016 Jeżeli Pod moim Postem zobaczę cokolwiek nie dotyczącego sprawy Wylatuje. Skutek tego będzie taki ze zamknę temat w grom jasny. Otwarcie będzie możliwe na Życzenie osób TechmaN i Bart_a Quote Link to post Share on other sites
TechmaN Posted January 28, 2016 Author Report Share Posted January 28, 2016 (edited) Ostatni update: Brat przywiózł mi paczkę, więc już mam komplet - wreszcie :icon_biggrin: Jedyne co, to wątpię aby replika przed przerobieniem na stock była gotowa... ale to już takie moje przemyślenia. Edited January 28, 2016 by TechmaN Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts