Bart_Forrester Posted January 20, 2016 Report Share Posted January 20, 2016 (edited) Dobry dzień, więc tak - dostałem w rozliczeniu dwa glocki - 18C i 23, oba od KSC/KWA. Oba posiadają identyczną usterkę: - czasem strzelają tylko serią, niezależnie od nastawy selektora - czasem spust nie stawia w nich oporu i nie strzelają - czasem strzelą, po czym zablokują się w pozycji widocznej na filmiku i zdjęciu: https://picasaweb.go...feat=directlink nie mam bladego pojęcia co może być przyczyną, gdyż wcześniej bawiłem się jedynie bebechami glocków WE i TM. Wewnątrz chyba wszystko jest, wygląda to tak: czy ktoś miał kiedyś podobną usterkę? macie może pomysł co jest przyczyną? co wymienić? części mogę najpewniej sobie ściągnąć, pytanie tylko czy jest sens. Edited January 20, 2016 by Lesio Quote Link to post Share on other sites
Bart_Forrester Posted January 22, 2016 Author Report Share Posted January 22, 2016 nikt ni mo pomysła? odpicowałem je tak, że z zewnątrz wyglądają genialnie, ale żal mi je puszczać jako uszkodzone... Quote Link to post Share on other sites
EndeBeats Posted January 22, 2016 Report Share Posted January 22, 2016 Zaglądałeś tutaj? Może jest coś, co Ci się przyda. Quote Link to post Share on other sites
Bart_Forrester Posted January 22, 2016 Author Report Share Posted January 22, 2016 Zaglądałeś tutaj? Może jest coś, co Ci się przyda. zaglądałem, si, jeden facet miał dokładnie ten sam problem i również brak pomysłu na naprawdę, niestety jemu również nikt nie odpisał :D Quote Link to post Share on other sites
blysk Posted January 22, 2016 Report Share Posted January 22, 2016 Pisałeś do Dexa? Quote Link to post Share on other sites
Bart_Forrester Posted January 23, 2016 Author Report Share Posted January 23, 2016 Pisałeś do Dexa? Jest to myśl :) Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts