pasjonat Posted January 25, 2016 Report Share Posted January 25, 2016 Czołem! Małe pytanie - czy używaliście tego pasa http://gunfire.pl/product-pol-115220789 ... zarny.html i jak się spisuje / spisywał ? Myślę by go zakupić do noszenia nie powyżej pasa jak pokazane na GunFire czy Taiwangunie a totalnie na pasie. Jakieś słowo recenzji? Foto? Quote Link to post Share on other sites
Yahalom Posted January 25, 2016 Report Share Posted January 25, 2016 Nawet na zdjęciach sklepu widać krzywo naszyte PALS więc... szału nie będzie, wierz mi :teeth: Quote Link to post Share on other sites
Kopcik Posted January 25, 2016 Report Share Posted January 25, 2016 Już lepiej zleć jakiemuś tańszymemu krawcowi. Będziesz miał lepszy materiał (który się sam z siebie nie odbarwi), lepsze szwy (na pewno estetyczniejsze), lepsze D-ringi (metalowe są o wiele lepsze od chińskich plastyczków, a kosztują grosze. Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts