werwolf312 Posted February 25, 2016 Report Share Posted February 25, 2016 Witam, mam pytanie odnośnie pokrowców na haki do hełm niemieckich z 2wś, a mianowicie czy da się go zamontować na michu 2000? Quote Link to post Share on other sites
Nanteris Posted February 29, 2016 Report Share Posted February 29, 2016 Nie wiem jakiej grubości jest rant Micha2000, ale patrząc po zdjęciach to wątpię by taki zabieg się udał. Quote Link to post Share on other sites
werwolf312 Posted March 3, 2016 Author Report Share Posted March 3, 2016 (edited) mam na myśli replikę, ogólenie rauchtran sprawia bardzo dobre wrażenie kamuflujące i postanowiłem nabyć kangurkę w nim, ale problem pozostaje z hełmem. Wolałbym podarować sobie kupowania m42 czy innego i pokrowca do niego. A jeśli już przy nich jesteśmy, to mam pytanie - jak ten hełm "leży" na głowie? Lata na boki? Da się w tym biegać? A mich ma 3mm grubości proszę ciebie. Edited March 3, 2016 by werwolf312 Quote Link to post Share on other sites
Kopcik Posted March 3, 2016 Report Share Posted March 3, 2016 Chyba plasticzana wydmuszka za 40 zł... Mój chiński ma jakieś 0,7-0.8 cm. Quote Link to post Share on other sites
Nanteris Posted March 4, 2016 Report Share Posted March 4, 2016 mam na myśli replikę, ogólenie rauchtran sprawia bardzo dobre wrażenie kamuflujące i postanowiłem nabyć kangurkę w nim, ale problem pozostaje z hełmem. Wolałbym podarować sobie kupowania m42 czy innego i pokrowca do niego. A jeśli już przy nich jesteśmy, to mam pytanie - jak ten hełm "leży" na głowie? Lata na boki? Da się w tym biegać? A mich ma 3mm grubości proszę ciebie. Jak sobie porządnie zapniesz to nie lata, problem jest z celowaniem w pozycji leżącej - nakarczek trochę przeszkadza. Quote Link to post Share on other sites
werwolf312 Posted March 4, 2016 Author Report Share Posted March 4, 2016 Ale jednak celowanie jest możliwe? Quote Link to post Share on other sites
werwolf312 Posted March 4, 2016 Author Report Share Posted March 4, 2016 A i jeszcze jedno. Czy warty uwagi jest ten rauchtran, czy może lepiej się sprawdza platan albo liść dębu? Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts