Jane333 Posted March 2, 2016 Report Share Posted March 2, 2016 Jak w temacie potrzebuje suczki oraz wschodnią kamzę najlepiej w cyfrowej florze. Mój budżet to około 1000 zł Quote Link to post Share on other sites
Mati86 Posted March 2, 2016 Report Share Posted March 2, 2016 1000 na całość czy na sztukę. Quote Link to post Share on other sites
Hudy01 Posted March 2, 2016 Report Share Posted March 2, 2016 Jak kamizelkę w cyfrowej florze, to wg mnie najlepiej 6sz112. Sam bym brał do cyfrowej flory. Ludzie sobie bardzo je chwalą. Quote Link to post Share on other sites
suharex Posted March 2, 2016 Report Share Posted March 2, 2016 Tylko ona kosztuje ciut dużo i ciężko ją dorwać. Kup rk01 od boyi i kamizelkę tarzan w cyfrze. Powinna być na frontowcu. Spokojnie wystarczy na te dwa elementy. Quote Link to post Share on other sites
Hudy01 Posted March 2, 2016 Report Share Posted March 2, 2016 (edited) Jako użytkownik kamizelki M22 Tarzan uważam, że nie powinno się jej polecać. Tym bardziej w cenie na frontowcu. Lubię tę kamizelkę, bardzo mi się ona podoba, ale 200pln za nią to ździerstwo. 130pln to rozsądny max za tę jakość i użyteczność tej kamizelki. Raz ją nawet podarłem przy zakładaniu, ale zszyłem ją dając po chamsku kilkanaście szwów i się trzyma. Do tego trzeba odpruć "środkowe" ładownice i doszyć tam kawałek materiału, ponieważ normalnie mieści się tam 1,5 a nie 2 magazynki. Po modyfikacji można przenosić 8 magów do AK. M22 polecam tylko i wyłącznie jeśli komuś się faktycznie ta kamizelka podoba. W kamuflażu "Lies" jest koszerna (z tego co sam widziałem na zdjęciach, to pasuje bezproblemowo do drugiej wojny czeczeńskiej i konfliktu w gruzji 2008). Jeśli jednak chce mieć "cokolwiek ruskie w cyfrowej florze" to polecam powstrzymać się z zakupem i zbierać, by później kupić raz a porządnie. Ogółem, jak chce sukę i kamizelkę do 1000pln, to na jego miejscu wziąłbym AKS74U od Force Core*, a pozostałe 250pln zaoszczędził i przeglądał komis na np. Rusmilu. *najfajniejsza wersja stała za ~740 pieniędzy, ale teraz wywiało je ze sklepów. Trzeba by poczekać na dostawę. Edited March 2, 2016 by Hudy01 Quote Link to post Share on other sites
Jane333 Posted March 2, 2016 Author Report Share Posted March 2, 2016 1000 na całość czy na sztukę. całość Quote Link to post Share on other sites
Mati86 Posted March 2, 2016 Report Share Posted March 2, 2016 (edited) całość bo to nie pomogę za bardzo :icon_smile: Teraz przyszła nam 6sz112 kompletna z jebaja - 600 zł. Na frontowcu wczoraj dostawę tego mieli. Z kałacha brał bym cymę 045. Edited March 2, 2016 by Mati86 Quote Link to post Share on other sites
LookasBdg Posted March 2, 2016 Report Share Posted March 2, 2016 Tutaj to zostawię: http://www.frontowiec.com/index.php?p4238,ti-umtbs-ak-komplet-oporzadzenia-bojowego-strzelec-ak-cyfrowa-flora Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts