umbc1ok Posted March 12, 2016 Report Share Posted March 12, 2016 (edited) Witam, Wczoraj wyszedłem na dwór, aby postrzelać do puszek z kolegą używając mojego Spartaca SRT-01. Włożyliśmy baterię, magazynek. Gdy odbezpieczylismy karabin, po nacisnieciu spustu wydaje dzwiek podobny do wiertarki. Dzwiek trwa do chwili zwolnienia spustu. W tym czasie replika nie oddaje żadnego strzału. Czy załapie się to na gwarancję i co w ogóle się stało? Przepraszam, jeżeli uznacie, że mój opis sytuacji nie jest zbyt dokładny, ale jestem dopiero początkujący. Edited March 12, 2016 by umbc1ok Quote Link to post Share on other sites
Romothon Posted March 12, 2016 Report Share Posted March 12, 2016 Albo masz niedokręcony silnik albo zmielone zębatki. Jeśli to tylko niedokręcony silnik to musisz zdjąć chwyt pistoletowy i dokręcać śrubę na stopce silnika tak długo, aż replika zacznie strzelać. Jak zębatki, to spróbuj to wysłać do serwisu. Quote Link to post Share on other sites
umbc1ok Posted March 12, 2016 Author Report Share Posted March 12, 2016 (edited) A czy powinno to obejmować gwarancję? W przypadku zmielonych zębatek? Edited March 12, 2016 by umbc1ok Quote Link to post Share on other sites
Buniek92 Posted March 12, 2016 Report Share Posted March 12, 2016 Tak. Gwarancję masz na GB. Quote Link to post Share on other sites
Nath Posted March 12, 2016 Report Share Posted March 12, 2016 Jeśli nie grzebałeś w gb to powinien być objęty gwarancją. Ja bym na początek sprawdził wysokość silnika, a dopiero potem kombinował z odsyłką na gwarę. Quote Link to post Share on other sites
umbc1ok Posted March 12, 2016 Author Report Share Posted March 12, 2016 Dzięki za pomoc! Wystarczyło troche pokręcić przy silniku i działa. Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts