pener25 Posted March 22, 2016 Report Share Posted March 22, 2016 Witam, chciałem wszystkich ostrzec przed użytkownikiem portalu OLX o nicku arol1345. Kupiłem od jegomościa replikę CM 031 i przelałem pieniądze 27.01.2016 i na replikę lub zwrot pieniędzy do dziś. Po kilku dniach od rzekomego wysłania repliki dostałem wiadomość, że replika wróciła do Niego, ponieważ paczka nie została odebrana (choć wysłał paczkę na sklep w którym pracuję od 7 do 17). Potem miał wysłać replikę po raz drugi, lecz tego też nie zrobił. Po wielu wiadomościach na FB i OLX odpisał że odeśle mi pieniądze, ale te wiadomości też nie pomogły. Pisałem też do jego znajomych i odzew z jego strony był natychmiastowy (napisał że wyśle mi pieniądze, bo zaczynam po jego znajomych już pisać), ale zaskoczenie - dalej nic. Będę pisał dopóki nie odeśle mi tych 150 złotych. Jakby ktoś miał jakiś pomysł jak to zakończyć niech napisze. Także radzę uważać na kogoś kto dam wam dane na Arkadiusza A. Pozdrawiam Michał Quote Link to post Share on other sites
Kopcik Posted March 23, 2016 Report Share Posted March 23, 2016 Podałbyś numery konta i dane, które możesz podać. Bo imię i nazwisko mógł ci podać fałszywę, a konta na OLX zakłada się od ręki. Quote Link to post Share on other sites
pener25 Posted March 23, 2016 Author Report Share Posted March 23, 2016 (edited) 16 1560 0013 2219 1087 5000 0001 Numer rachunku wyżej, a tutaj macie adres *link usunięty* Więcej danych nie mogę podać, ale mogę wspomnieć że to raczej rzadkie nazwisko, a i ma kilka zdjęć z repliką. Edited May 3, 2017 by -K2- Quote Link to post Share on other sites
Bart_Forrester Posted March 25, 2016 Report Share Posted March 25, 2016 Daj link do jego profilu na FB. Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts