radwan88 Posted April 21, 2016 Report Share Posted April 21, 2016 Hej! Drugi raz już pękł mi element #20. Czy można zastąpić go czymś mocniejszym? Jeśli tak to czym można go zastąpić? Pozdrawiam! Quote Link to post Share on other sites
EndeBeats Posted April 21, 2016 Report Share Posted April 21, 2016 Jak będziesz takowy posiadał, to zanieś go do kogoś, kto ma cnc. Niech zrobi go że stali /fortalu 7075. Quote Link to post Share on other sites
radwan88 Posted April 21, 2016 Author Report Share Posted April 21, 2016 Też o tym myślałem. Mam znajomka, który robi na cnc. Niestety robią dość duże elementy i takiego małego pizdryka nie ma jak zamocować :( Myślę o Guarder itp, jednak wygląda on nieco inaczej na zdjęciu niż te od WE. Quote Link to post Share on other sites
Bart_Forrester Posted April 21, 2016 Report Share Posted April 21, 2016 Hej! Drugi raz już pękł mi element #20. Czy można zastąpić go czymś mocniejszym? Jeśli tak to czym można go zastąpić? Pozdrawiam! Szukać tuningowej ze stali. Quote Link to post Share on other sites
radwan88 Posted April 21, 2016 Author Report Share Posted April 21, 2016 Lesio, a masz pojęcie która będzie kompatybilna? Mam Glocka 18C i powinien pasować też od 17. Problem w tym że jak patrzę na kurek guardera to wygląda inaczej niż ten od WE. Quote Link to post Share on other sites
Bart_Forrester Posted April 21, 2016 Report Share Posted April 21, 2016 Lesio, a masz pojęcie która będzie kompatybilna? Mam Glocka 18C i powinien pasować też od 17. Problem w tym że jak patrzę na kurek guardera to wygląda inaczej niż ten od WE. Od 17 może nie pasować - ciężko mi powiedzieć, bo 18 nie miałem nigdy na długo. http://airsoft.tiger111hk.com/m21/WE/p29592/WE-G18C-GBB-Pistol-Hammer-(Part-No.-20)/product_info.html tu jest stock w miarę tanio, poszukaj też w Polszy. Albo kup Guardera w Polsce, porównaj na żywo wymiarami - jeżeli będą inne, odeślij. Quote Link to post Share on other sites
radwan88 Posted April 26, 2016 Author Report Share Posted April 26, 2016 Tak też będę musiał zrobić. Nie chcę już kupować tego elementu od WE, bo problem powróci jak bumerang. Może uda się coś z CNC, jak nie zamówię guardera i dam znać czy pasuje. Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts