Kaiko Posted May 4, 2016 Report Share Posted May 4, 2016 Siema potrzebuje wiedzieć coś więcej na temat tych butów czy są warte swojej ceny i czy są wygodne. Link do butów http://www.azymut.waw.pl/lowa/291-LOWA-Zephyr-GTX-Hi-TF-Desert-8.html# Quote Link to post Share on other sites
kugelblitz Posted May 7, 2016 Report Share Posted May 7, 2016 1. To kwestia bardziej indywidualna. Moim zdaniem tak. 2. Są bardzo wygodne Quote Link to post Share on other sites
grzegorzgrzegorz Posted May 9, 2016 Report Share Posted May 9, 2016 Buty bardzo dobre i chyba tylko wyjątkowy indywidualne problemy ze stopami mogą spowodować, że komuś nie podejdą. Dobre jak na tę cenę Quote Link to post Share on other sites
Yahalom Posted June 3, 2016 Report Share Posted June 3, 2016 A widzieliście może gdzieś do dostania wersję LOW? Wszędzie MID i Hi, a LOW nie ma ;( Quote Link to post Share on other sites
Axel Posted June 3, 2016 Report Share Posted June 3, 2016 Masz na myśli cebulandię czy europę? Ja znając mój rozmiar w EU brałbym w ciemno od Krautów. Quote Link to post Share on other sites
Yahalom Posted June 3, 2016 Report Share Posted June 3, 2016 Nasz kraj, taki piękny :) Z Europy nie będę ściągał w ciemno, bo jeszcze nie wiem w jaki rozmiar celować :teeth: Quote Link to post Share on other sites
kugelblitz Posted June 4, 2016 Report Share Posted June 4, 2016 Przymierz sobie w jakimś sklepie turystycznym np. Renegady. Rozmiarówka jest taka sama jak w Zephyrach Quote Link to post Share on other sites
Yahalom Posted January 1, 2017 Report Share Posted January 1, 2017 Szukam nowych butów do codziennego użytku i wpadły mi w oko właśnie Zephyry (MID). Czy wersja GTX nie będzie zbyt hardcore'owa na cieplejsze dni? Może lepiej szukać wersji bez gore? Quote Link to post Share on other sites
HellMaker666 Posted January 1, 2017 Report Share Posted January 1, 2017 Preferencje indywidualne. Ja latam w GTX i jest git. Warto sprawdzić czy LOWA nie pakuje już do nich membrany extended comfort. A tu już jest super sprawa. Quote Link to post Share on other sites
Yahalom Posted January 1, 2017 Report Share Posted January 1, 2017 Wiosna/lato nie robią problemów? Quote Link to post Share on other sites
kugelblitz Posted January 3, 2017 Report Share Posted January 3, 2017 Kumple mają wersję z gore i jakoś nikt nie narzeka. Jezeli szukasz czegoś bardziej uniwersalnego bierz z gore. Wariant bez membrany a taki mam to moim zdaniem but na porę suchą, Bierze wodę jak gabka ;) Quote Link to post Share on other sites
HellMaker666 Posted January 3, 2017 Report Share Posted January 3, 2017 Yahalom - dobra skarpeta i w Zephyrach mam ledwo wyczuwalnie wilgotne stopy. Przy ponad 30 stopniach. Na standardowym Goretexie. W ostatnim FragOut! masz artykuł odnośnie nowej membrany. Quote Link to post Share on other sites
Axel Posted January 4, 2017 Report Share Posted January 4, 2017 Ja mam 2 pary ,latam cały rok, hardcoru nie ma. Ale w cieplejsze dni wole założyć wentylowane merelki bo dziwnie wygląda się w shortach, tshircie i taktykalach :D Quote Link to post Share on other sites
Yahalom Posted August 29, 2017 Report Share Posted August 29, 2017 Ale w cieplejsze dni wole założyć wentylowane merelki bo dziwnie wygląda się w shortach, tshircie i taktykalach :icon_biggrin: W Gdyni widziałem klienta z Formozy w takim zestawie (zamiast szortów były jeansy) i nie wyglądało to dziwnie :teeth: A powiedzcie mi, jak to jest z tą legendarną już ścieralnością podeszwy? Rozumiem, że szlag trafia przede wszystkim pustynne wersje - czy zakup koloru Sage coś zmienia? :icon_twisted: A może lepiej zainteresować się Z6S? Quote Link to post Share on other sites
kugelblitz Posted August 29, 2017 Report Share Posted August 29, 2017 Sage i lepiej się moim zdaniem sprawdzają w terenach zielonych , fajniejsze są po prostu ;) Podeszwa mi się nie starła po kilku latach ale używam głównie w lesie a nie na twardym podłożu więc nie bardzo miała od czego. Jako buty uniwersalne Z6S będą lepsze, a na "ciepło-sucho" Zephyry ale bez gore bym polecił Quote Link to post Share on other sites
Marcin_Modzel Posted June 27, 2019 Report Share Posted June 27, 2019 Używał ktoś wersji Z8 i może podzielić się wrażeniami? Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts