ShachMaT Posted May 18, 2016 Report Share Posted May 18, 2016 Witam, W promocji na naszym "ulubionym" gunfire jest taka oto replika: http://gunfire.pl/product-pol-1152194647-Replika-karabinka-M7A1.html Czy ktoś już ma/miał, wie co w środku dokładnie trzeszczy? Jak z tuningiem, obsługą etc.? Quote Link to post Share on other sites
EndeBeats Posted May 18, 2016 Report Share Posted May 18, 2016 AEG to nie jest zła firma, miałem taką w łapach tylko raz, ale zrobiła na mnie pozytywne wrażenie. W środku nie było źle, tłok z 3 stalowymi zębami. Silnik najzwyklejszy. Za taką cenę brałbym nawet poprzez ferbuy :D Quote Link to post Share on other sites
FalamHazam Posted May 19, 2016 Report Share Posted May 19, 2016 Zamówiłem we wtorek, od razu z montażem preclufy i gumki czerwonej madbull, jak przyjdzie podzielę się wrażeniami :icon_idea: Quote Link to post Share on other sites
FalamHazam Posted June 2, 2016 Report Share Posted June 2, 2016 Tak na szybko: użyte materiały wydają się bardzo spoko, miłe, metalowe częsci. Brak żadnych oznaczeń. Co mnie wkurza to spory luz na dolnej szynie ris, troche latająca kolba. Kolejna rzecz to niekompletny (niedorobiony) zaczep uchwytu zawieszenia (przy prowadnicy kolby), ten po prawej jest okej, dodatkowy uchwyt działa jak należy, ten po lewej nie jest w środku wyżłobiony i nie spełnia zadania. Strzela fajnie, nie testowane jeszcze na dystansie, używam magazynków boyi, hi-cap z zestawu jest mocno średni. Quote Link to post Share on other sites
V4RCH1AK Posted June 21, 2016 Report Share Posted June 21, 2016 Ponawiam pytanie: czy ta replika jest warta zakupu? Ostatnio była przecena do 500 zł, i przy najbliższej okazji też pewnie będzie. Czy w porównaniu do innych replik za 500 zł ( G36 JG, RK Boyi ) jest warta zakupu? Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts