Dain Posted September 17, 2005 Report Share Posted September 17, 2005 Witam mam prośbe podajcie mi sposób na zamontowanie lufy w podajniku kulek czyli takim białeym elemencie z gumką nie mam pomysłu jak uszczelnic to połączenie i wogóle jak po zmaianie stockowej lufy na rurke z obi ma wyglądać napiszcie moje gg 3048530 albo telefon 507028895 puscić sygnała to oddzwonie aha replika marki well m4 ris Link to post Share on other sites
Armendariz Posted September 18, 2005 Report Share Posted September 18, 2005 Hmm nie wiem czy dobrze Cie rozumie ale jezeli chodzi o uszczelnienie połączenia lufy i komory przytrzymującej kulke to ja stosowalem białą taśmę teflonową do kaloryferów jest bardzo miekka i elastyczna przez co mozna ja łatwo dostosowac do szczeliny miedzy lufa a komora. Link to post Share on other sites
MarcinekNu2 Posted September 19, 2005 Report Share Posted September 19, 2005 A ja mam inne pytanie, ponieważ lufa jest osadzona w takiej białej tulejce która słuzy do podawania kulek jak napisał kolega wyżej, to czy dorobienie Hop-Up w odległości około 12-14 mm od początku lufy spowoduje, że będzie on pracował poprawnie, czyli podkręcał kukli a nie bedzie je tylko hamował? Jaka moze być maxymalna odległosć HU od początku lufy? Bo niestety przy takim rozwiązaniu jest mały problem aby obsadzić go bliżej. Link to post Share on other sites
Armendariz Posted September 20, 2005 Report Share Posted September 20, 2005 Ja go zamiescilem nawet dalej niz 14 mm i tez dziala poprawnie. Byc moze lepiej by dzialal jak by byl blizej ale i tak osiagi sie znacznie poprawily. Link to post Share on other sites
Westie Posted September 20, 2005 Report Share Posted September 20, 2005 Ja go zamiescilem nawet dalej niz 14 mm i tez dziala poprawnie. Byc moze lepiej by dzialal jak by byl blizej ale i tak osiagi sie znacznie poprawily.Lufa to lufa - mam rozumieć, że do G36 tą informację też można zastosować? Link to post Share on other sites
Recommended Posts