BeerBefore Posted June 5, 2016 Report Share Posted June 5, 2016 Witam W Bunny Workshop mają parę fajnych rzeczy,ale nigdy nie brałem niczego z HK i ciekaw jestem, czy ktoś stąd zamawiał u nich? Czy sklep jest pewny? Pozdr Quote Link to post Share on other sites
EndeBeats Posted June 5, 2016 Report Share Posted June 5, 2016 Jest, ja od nich zamawiałem parę części produkcji Asura Dynamics. Quote Link to post Share on other sites
Nath Posted June 6, 2016 Report Share Posted June 6, 2016 Sklep to pewniak. Kompetentna obsługa. Brałem od nich trochę towaru i było dobrze. Quote Link to post Share on other sites
BeerBefore Posted June 6, 2016 Author Report Share Posted June 6, 2016 Dzięki za info. Jednocześnie rozumiem, że gwarancja jest raczej teoretyczna, skoro przesyłanie sobie tam i z powrotem może być nie wiele tańsze od ceny sprzętu? Czy mają tu jakieś umowy serwisowe w EU lub PL? Quote Link to post Share on other sites
Nath Posted June 6, 2016 Report Share Posted June 6, 2016 Ano, gwarancja jest raczej teoretyczna, zwłaszcza że odsyłka do Azji też się może wiązać z opłatami celno-skarbowymi (zerknij do tematu o MTW Inokatsu, tam ktoś się szarpał z gwarancją realizowaną przez Redwolf Airsoft i opisywał przeboje z celnikami). Quote Link to post Share on other sites
grzegorzgrzegorz Posted June 9, 2016 Report Share Posted June 9, 2016 Gwarancja przy zakupie poza Polską to zawsze wyższa szkoła jazdy. Jak wspomniał Nath celnicy lubią podkręcić temperaturę i do tego dochodzi czas...czas... i koszty. Sam sklep godny zaufania jednak za każdym razem jak coś zamawiam w Azji to zawsze "ten dreszczyk emocji" się pojawia ;) Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts