Michugaming01052002 Posted June 5, 2016 Report Share Posted June 5, 2016 Co powiecie na kupno tego własnie spartca na przecenie za około 300 zł ( o ile będzie ) i wymiana plastikowych części na metalowe między innymi : muszka , szczerbinka , magazynek oraz dekiel ? Quote Link to post Share on other sites
Aracz Posted June 5, 2016 Report Share Posted June 5, 2016 (edited) Że pewnie wyjdzie nieekonomicznie w stosunku cena-jakoś, niż kupno repliki, która metalową muszkę, szczerbinkę, magazynek i dekiel mają w standardzie :icon_biggrin: Nawet jeśli uda się kupić te części tanio, to ciągle będzie to "kupa w papierku" :icon_wink: Podobno niektórym SRT-12 się podoba, ale jak już kupować coś takiego po taniości, to ja bym nie radził inwestować w spartaka więcej pieniędzy, niż to proponuje producent. Edited June 5, 2016 by Aracz Quote Link to post Share on other sites
Michugaming01052002 Posted June 5, 2016 Author Report Share Posted June 5, 2016 Właśnie chcę to zrobić ze względu na wygląd spartaca.. czarne body a nie ,, niebieskoszare '' jak w cm 028 Quote Link to post Share on other sites
Krwawy Posted June 6, 2016 Report Share Posted June 6, 2016 Sprzedaj to badziewie jak najszybciej i kup coś sensownego. Quote Link to post Share on other sites
V4RCH1AK Posted June 6, 2016 Report Share Posted June 6, 2016 Tylko po co? Replika ci się połamie i zostaną tylko dokupione części. Spartaki nie nadają się do tuningu, bo wydasz dużo kasy i w końcu zostanie ci brzydka, plastikowa replika z wypasionymi dodatkami. Generalnie firmy Spartac i Dragon nie są polecanie, w tej cenie lepsze są Cyma i JG. Quote Link to post Share on other sites
Alanos Posted June 6, 2016 Report Share Posted June 6, 2016 Niebieska cyma 0.28 i tak imho bije na głowę spartaka. Ostatnio byłem na tarach Pro-Defense w Ostródzie, leżała sobie taka czarna taktyczna cyma 0.28 a ludzie i tak byli przekonani że to prawdziwy. A najlepiej zrobisz jak w ogóle kupisz boyca. Spartak wygląda jak odpustowa zabawka. Ps. jak bardzo przeszkadza Ci niebieskość/szarość cymy to spraye z farbą dużo nie kosztują. Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts