-MARIO- Posted June 13, 2016 Report Share Posted June 13, 2016 Panowie wymieniłem w boyu(gb od jg v2 wzmocniony) komore stockową na czerwoną elementa i zaczeły się jajca.Gumka siedzi chyba za ciasno (zielona g&g) i nie da rady nawet na sucho przedmuchać kulki przez nią.Co zrobić? Szlifować komore wewn czy lekko ściąć gumkę Quote Link to post Share on other sites
EndeBeats Posted June 13, 2016 Report Share Posted June 13, 2016 Wywalić w cholerę tą "komorę". Quote Link to post Share on other sites
-MARIO- Posted June 13, 2016 Author Report Share Posted June 13, 2016 Dopiero co ją ściągnąłem z chin...... Quote Link to post Share on other sites
EndeBeats Posted June 13, 2016 Report Share Posted June 13, 2016 Nie ma znaczenia, kiedy ją ściągnąłeś. Jak już miałbym polecać komorę, to polecam tą Arma Techa za około 35zł na deltashopie. Quote Link to post Share on other sites
-MARIO- Posted June 13, 2016 Author Report Share Posted June 13, 2016 Tylko że kasa już wyłożona więc muszę coś z nią podziałać.Kilka pozytywnych opinii na jej temat przeczytałem .Widocznie trafiła mi się jakaś lipna. Quote Link to post Share on other sites
seger Posted June 13, 2016 Report Share Posted June 13, 2016 komory element to kpina. jedna dawał rozrzut 200 fps a na drugiej zacięcia co chwilę. Wyrzuć to w cholerę. Quote Link to post Share on other sites
Emcet Posted June 14, 2016 Report Share Posted June 14, 2016 W moją nawet nie dało rady wsadzić lufy z gumką Dodano przez Tapatalk. Post zatwierdzony przez Europejską Komisję do Zatwierdzania Postów - podwydział Wojskowości i Ogrodnictwa Quote Link to post Share on other sites
-MARIO- Posted June 15, 2016 Author Report Share Posted June 15, 2016 Grubo....i rozwiązałeś to jakoś czy śmietnik? Quote Link to post Share on other sites
EndeBeats Posted June 15, 2016 Report Share Posted June 15, 2016 Rozwiązał to najpewniej wyrzuceniem komory na śmietnik :D Quote Link to post Share on other sites
-MARIO- Posted June 15, 2016 Author Report Share Posted June 15, 2016 Ende nie pomagasz w ogóle więc nie nabijaj sobie postów Quote Link to post Share on other sites
Alanos Posted June 15, 2016 Report Share Posted June 15, 2016 Nie nabija sobie postów, tylko przekonuje Cię do słusznej decyzji. To nie prowin za 100+zł żeby było nad czym płakać, a czerwony element za 30 zł (podejrzewam jeszcze taniej, bo z chin). Ps. poczytaj o psychologicznej zasadzie zaangażowania i konsekwencji. Quote Link to post Share on other sites
marvol Posted June 15, 2016 Report Share Posted June 15, 2016 Jeżeli mowa o elemencie "accurate" z pierścieniem regulacyjnym, to tak, jest w uj ciasna. Normalny czerwony element podobno trochę lepszy. Quote Link to post Share on other sites
-MARIO- Posted June 16, 2016 Author Report Share Posted June 16, 2016 Normalny czerwony element. Na razie po wstępnym szlifie podaje ale nie wszystko ... Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts