ReddyS Posted July 2, 2016 Report Share Posted July 2, 2016 Witam! Mam pytanie. Czy złożylibyście mi jakiś ciekawy zestaw ASG za 600zł +/- (nie mam nic).Mundur, broń,okularki, (boczniak?), maska hełm itp. Jestem otwarty na wszystkie propozycje :icon_smile: Dodam, że mogą być używki Quote Link to post Share on other sites
Merrowing Posted July 2, 2016 Report Share Posted July 2, 2016 Nie kupuj używanych. Nie ma to sensu. Lenistwa nie wspieramy-poszukaj czegoś sam, i dopiero z nami konsultuj. A przede wszystkim poczytaj tan dział forum i poradniki. Quote Link to post Share on other sites
The-Naturat Posted July 2, 2016 Report Share Posted July 2, 2016 Za dublowanie tematów i nieczytanie poradników ludzie nie będą brali Cie zbyt poważnie. Quote Link to post Share on other sites
Karol3101 Posted July 2, 2016 Report Share Posted July 2, 2016 Oprócz tego co napisał kolega wyżej: -nie zakładaj 3 takich samych tematów -zdecyduj sie czy z czasem będziesz w stanie dozbierać i dokupić kolejne rzeczy( mundur, hełm a tym bardziej boczniak nie jest Ci na początku do niczego potrzebny) -nie kupuj używanych okularów Quote Link to post Share on other sites
Bart_Forrester Posted July 2, 2016 Report Share Posted July 2, 2016 O ile kupowanie używanej repliki czy optyki od nołnejmów to głupota, to resztę wyposażenia na początek polecam szukać właśnie używanych - można zaoszczędzić sporo pieniędzy. Quote Link to post Share on other sites
AS_AS Posted July 2, 2016 Report Share Posted July 2, 2016 Po to Logan (nie tylko) pisał poradniki żeby je czytać. Dodam że poradniki znajdują się w zakładce "jak zacząć". Mam nadzieję że pomogłem :icon_lol: Quote Link to post Share on other sites
buraczek Posted July 5, 2016 Report Share Posted July 5, 2016 Cm.028 uvexy I-vo maska stalker flektarn Quote Link to post Share on other sites
Merrowing Posted July 6, 2016 Report Share Posted July 6, 2016 Dorzuć http://tnij.org/ochronka Quote Link to post Share on other sites
Emcet Posted July 6, 2016 Report Share Posted July 6, 2016 Cm.028 uvexy I-vo maska stalker flektarn kulki Amen. Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts