Jump to content
Search In
  • More options...
Find results that contain...
Find results in...

Elite Force KMP Basic Full Metal M4 AEG Rifle Airsoft Gun

Recommended Posts

Do Replik z rodziny M4 znajdziesz masę części zamiennych ponieważ jest to szkielet V2 a body serii M jest bardzo popularne więć możesz je dowolnie rozbudować.

Jeśli chodzi o żywotność hmm.. sugerując się ceną długo nie pożyje. Lepiej dołożyć i kupić coś od A&K (P&J), lub coś używanego z lepszej firmy jak specna arms itp. Szczerze odradzam tego typu wynalazków ;)

tutaj masz filmik o tej replice, po angielsku. Ekspertów typu Petro raczej nie słuchaj. Zauważ też że w zestawie nie ma aku i ładowarki.

Ekspertem nie jestem pragnę jednak zauważyć że poza zaprezentowanym przez Ciebie filmikiem nie można znaleźć innych opinii na temat tej repliki. Może i jest to dobra replika poniżej 100$ jak to jest w filmiku ale czy nowa replika poniżej 100$ może być naprawdę dobra??

Poza tym tak jak dodałeś replika nie zawiera bateri i ładowarki czyli jest to dodatkowy wydatek w granicach 110 zł za komplet w zależności od jakości i pojemności baterii.

Koszt tej repliki to mniej niż 400 zł (nie wiem jak z przesyłką), M4 P&J kosztuje znacznie więcej, używana replika dla początkującego nie jest dobrym pomysłem. Nowa specna to koszt ok. 650 zł. Ładowarkę i aku raczej kupi za mniej niż 250 zł. Jeżeli autor tematu dozbiera 250 zł to specna chyba będzie lepszym wyborem.

Petro replika jest na przecenie, normalnie jest znacznie droższa, chyba że sklep widuje ceny a później robi takie promocje. Trzeba sprawdzić ceny w innych sklepach.

Edited by VAztek

Jeśli kupił by od kogoś zaufanego z forum to sądzę że śmiało mógł by kupić używaną. Na innych sklepach ceny skaczą od 200 $ do 120$ na amazonie jest za 139$ z darmową wysyłką. Specna i P&J są droższe ale nie zrazi się przez nie do airsoftu a kupując taki towar nie wiadomo jak będzie.

Z tego co widzę to sklep jest w USA więc cena transportu będzie spora. A przynajmniej tak kiedyś było jak chciałem sobie KWA sprowadzić cena była zbliżona do repliki, oczywiście mówię o przesyłce DHL lub UPS zwykłą "pocztą" nie wiem jak by było.

Edited by Petro Rascalov

Podsumowując, jeżeli autor dostanie rzetelne informacje o tej replice, a konkretniej o jej wnętrzu, to można się nad tym zastanowić, tutaj jest więcej opinii (nadal internet, nie z pierwszej ręki)https://www.youtube.com/results?search_query=Elite+Force+KMP

Jeżeli autor dozbiera te 200 zł to jednak lepiej kupić specnę. Co do force core to są w podobnej cenie jakieś hybrydy m4 z p90 :teethh:

Przynajmniej na gunfrie normalne m4 force core są znacznie droższe.

• 4 weeks later...