Szacho Posted July 8, 2016 Report Share Posted July 8, 2016 Cześć, ostatnio po ponad 50tys przestrzelanych kulek postanowiłem włożyć parę nowych części do mojego G36. Z najważniejszych części: Tornado F1, spring M125 SHS, dysza dla JG od PROTECH, tłok i głowica tłoka SHS, teflon-fix na głowicy cylindra, Brak precki, gumka była wymieniana na przeźroczystą Guardera około rok temu. Na chrono wyniki straszne: zdarzały się strzały po 370fps, z reguły w okolicy 410fps a max 426fps. Czego to może być wina? Zespół tłoka i cylindra - strzykawka, więc podejrzewam komorę, gumkę i lufę. Quote Link to post Share on other sites
Emcet Posted July 8, 2016 Report Share Posted July 8, 2016 Długość dyszy się zgadza z oryginałem? Gumka weszła w komorę z dużym oporem? Kołnierz na miejscu? Quote Link to post Share on other sites
Szacho Posted July 9, 2016 Author Report Share Posted July 9, 2016 Tak, tak, tak. Quote Link to post Share on other sites
wiciok Posted July 9, 2016 Report Share Posted July 9, 2016 Sprawdź w jakim stanie jest gumka, może np kołnierz się rozerwał. Quote Link to post Share on other sites
Szacho Posted July 19, 2016 Author Report Share Posted July 19, 2016 Z gumką okej wszystko Quote Link to post Share on other sites
bamper12 Posted July 19, 2016 Report Share Posted July 19, 2016 Tłok porusza się luźno(przód, tył, na całej długości) po prowadnicach po skręceniu GB ? Dysza dobrze się uszczelnia na kołnierzu gumki ? Pzdr. Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts