samael16 Posted July 12, 2016 Report Share Posted July 12, 2016 Szukałem po sieci ale nie znalazłem. Mam radio z kenwoodem, do tego ptt z modułem bluetooth i aktualnie używam słuchawki Java Storm. Widział ktoś słuchawki aktywne z mikrofonem i modułem bluetooth, ponieważ jak na razie jedyne jakie znalazłem to tylko słuchawki aktywne z bluetooth bez mikrofonu? Quote Link to post Share on other sites
Axel Posted July 12, 2016 Report Share Posted July 12, 2016 Masz na myśli taktykale czy cywilne pracujące headsety jak np husqvarna też ci pasują? Quote Link to post Share on other sites
samael16 Posted July 12, 2016 Author Report Share Posted July 12, 2016 Szukałem taktycznych, jednak jeśli husqvarna oferuje sprzęt tego typu to czemu by nie o ile podpasuje pod kopie kasku balistycznego. Potrzebny mi bluetooth w sensie zintegrowane to w jedno nie chcę kabli biegnących koło szyi, sprawdzałem np peltory ale nie mają czegoś takiego w sensie mikrofonu na bt. No i oczywiście słuchawki aktywne to też bym mógł używać w pracy na elektrowni. Quote Link to post Share on other sites
Emcet Posted July 12, 2016 Report Share Posted July 12, 2016 MSA nie miało przypadkiem czegoś takiego w którejś wersji Sordinów, ewentualnie cywilnych ochronnikach? Z pół roku temu, jak przeglądałem ebuya to coś takio się plątało w wynikach. Dodano przez Tapatalk. Post zatwierdzony przez Europejską Komisję do Zatwierdzania Postów - podwydział Wojskowości i Ogrodnictwa Quote Link to post Share on other sites
samael16 Posted July 12, 2016 Author Report Share Posted July 12, 2016 MSA Sordin Supreme Pro WW, znalazłem ale wygląda, że nie produkują tego już 2 lata. Quote Link to post Share on other sites
Yahalom Posted July 12, 2016 Report Share Posted July 12, 2016 https://e-militaria.pl/5110-ochronniki-sluchu-3m-peltor-sporttac-ws-light-aktywne-z-bluetooth-oliwkowe.html Quote Link to post Share on other sites
samael16 Posted July 12, 2016 Author Report Share Posted July 12, 2016 Peltor ma jeszcze coś takiego: http://solutions.3mpoland.pl/wps/portal/3M/pl_PL/PPE_SafetySolutions_EU/Safety/Product_Catalogue/~/Headset-3M-PELTOR-WS-ProTac-XP-Flex-MT15H7AWS5-77-nag-owny?N=7576577+3293406908+3294857485&rt=rud Yahalom jak pamiętam to testowałeś i bawiłeś się ochronnikami z pełnymi muszlami warto myśleć o tym, czy brać to co podlinkowałeś? SportTac WS występują w wersji light i zwykłej w czym różnica? Jutro co prawda będę dzwonił do nich no ale może ktoś używał? Ciekawe jak sprawuje się mikrofon wbudowany. Spotkałeś się może z wersją karkową? Bo mmm zwykłe ochroniki w pracy i mają zwykła taśmę 25mm na głowę i metalowy pałąk na kark. Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts