SellaMino Posted July 14, 2016 Report Share Posted July 14, 2016 Witam. Jest to mój pierwszy temat na tym forum więc jeśli umiesciłem go w złym dziale najmocniej przepraszam. Mam pewien problem po wymianie kilku części a mianowicie : -Shs Dysza do replik typu ak(krótka) -Shs Aluminiowa, łożyskowana głowica tłoka -Shs Głowica cylindra do ak v.3(short type) -Shs Aluminiowa, łozyskowana prowadnica sprężyny v.3 -ACM Wzmocniony tłok z 7 stalowymi zębami -Gumka hop-up zielona G&G -Shs zębatki wzmocnione -Sprężyna element m135 Po wymianie owych części replika zamiast zyskać na mocy straciła ją. Szczelność jest dobra test strzykawki nie stanowi problemu. Prosiłbym o pomoc z waszej strony ponieważ jestem tzw lajkiem w sprawie tuningu. Quote Link to post Share on other sites
ZłyDuch Posted July 14, 2016 Report Share Posted July 14, 2016 Sam składałeś? Ile FPS wyszło na chrono po zmianie części? Quote Link to post Share on other sites
The-Naturat Posted July 14, 2016 Report Share Posted July 14, 2016 Do boyi idzie dysza długa, nie ma szczrlbości na komorze i du*a blada. Quote Link to post Share on other sites
SellaMino Posted July 14, 2016 Author Report Share Posted July 14, 2016 Tak sam składałem. Na chrono wyszło 377 fps Właśnie myślałem nad tą dyszą ponieważ gdy zdejmę magazynek czuje delikatnie jak powietrze ucieka Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts