semirasg Posted July 30, 2016 Report Share Posted July 30, 2016 (edited) Dzień dobry mam pytanie czy akumulator 1600 mah 8,4v bedzie pasował do mp5sd6.Poprzedni z zestawu miał 1100 mah 8,4v.Proszę o szybką odpowiedź ponieważ wczoraj zamówiłem ten akumulator. A i poprzedni sie tak jakby stopił niewiem czy dlatego że go źle używałem czy coś innego? Edited July 30, 2016 by semirasg Quote Link to post Share on other sites
Emcet Posted July 30, 2016 Report Share Posted July 30, 2016 Jak zamówiłeś to odbierz i sprawdź czy pasuje... Wakacje Dodano przez Tapatalk. Post zatwierdzony przez Europejską Komisję do Zatwierdzania Postów - podwydział Wojskowości i Ogrodnictwa Quote Link to post Share on other sites
arend Posted July 30, 2016 Report Share Posted July 30, 2016 I anafabetyzm wtórny co gorsza. Czy ty drogi Semirzeasg myślisz że jesteśmy telepatami. Pakietów akumulatorów jest taka mnogość że ciężko powiedzieć o jakim myślisz. Może choć zdjęcie i starego i nowego pakietu. A że się stary "stopił" znaczy że miał zwarcie. I tylko pytanie, czy to zwarcie masz w replice, pakiecie czy w ładowarce. Quote Link to post Share on other sites
The-Naturat Posted July 31, 2016 Report Share Posted July 31, 2016 Na stronie sklepu są podane wymiary pakietów, i zmierz stary i porównaj. Możesz też poszukać analogicznego choćby po zdjęciu i znaleźć jego wymiary. Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts