camils14 Posted July 31, 2016 Report Share Posted July 31, 2016 Witam, mam problem dokładnie z tą kolbą - http://www.taiwangun.com/kolby-i-dodatki-2/ergonomiczna-kolba-taktyczna-mod-2-black?from=listing&campaign-id=19 Dopiero po kupnie ogarnąłem czym się różni mod.2 od mod.1, mianowicie dodatkowym uchwytem pozwalającym pociągnąć blokadę niżej. Czy jest jakiś sposób, dzięki któremu mógłbym odciągnąć blokadę kolby do końca, tak żeby weszła na prowadnice? Quote Link to post Share on other sites
EndeBeats Posted July 31, 2016 Report Share Posted July 31, 2016 Albo łapiesz te 2 bolce po obu stronach i odciągasz je w dół, albo szukasz czegoś, co jest grube i wejdzie pomiędzy bolec a przycisk. Quote Link to post Share on other sites
slawek96 Posted July 31, 2016 Report Share Posted July 31, 2016 Łapiesz z dwóch stron ten gruby pin, za który jest zaparta rącza blokady i ciągniesz w dół, aż się schowa bolec wewnątrz kolby. Wtedy da się włożyć kolbę na prowadnicę. Sprężyna jest mocna, ale da się ją odciągnąć. A w mod. 1 ten dodatkowy uchwyt służy nie do wyciągania blokady niżej, tylko do dodatkowego zablokowania kolby. Quote Link to post Share on other sites
camils14 Posted July 31, 2016 Author Report Share Posted July 31, 2016 Aha, no to dobrze wiedzieć. Tak już próbowałem, ale postaram się mocniej. Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts