Faraday Posted August 4, 2016 Report Share Posted August 4, 2016 Witam, zakupiłem Walthera P99 DAO firmy UMAREX, magazynek mieści 15 kulek, niestety za każdym razem ASG oddaje 13 strzałów, uciekają mi gdzieś dwie kulki. Czy to normalne czy oddawać na gwarancję replikę ? Link to post Share on other sites
ZłyDuch Posted August 4, 2016 Report Share Posted August 4, 2016 (edited) Czy te dwie niewystrzelone kulki zostają w magazynku? Jeżeli tak, to ewidentnie magazynek nie podaje Ci do końca. Może to być przypadłość tego egzemplarza, a może to być przypadek całej serii. Inną możliwością są podwójne strzały, których nie zauważasz. Tak czy inaczej ja bym oddał na gwarancję. Edited August 4, 2016 by ZłyDuch Link to post Share on other sites
Faraday Posted August 4, 2016 Author Report Share Posted August 4, 2016 magazynek po tych 13 strzałach jest pusty, wychodzi na to że 2 strzały są podwójne Link to post Share on other sites
ZłyDuch Posted August 4, 2016 Report Share Posted August 4, 2016 W takim razie wysyłaj na gwarancję. Link to post Share on other sites
Recommended Posts