frytak Posted August 25, 2016 Report Share Posted August 25, 2016 Witam, posiadam problem z repliką m9 beretta kjw heavy weight, ładuje pistolet green gazem, potem kulkami, przeładowuję i strzelem, lecz bpoblem jest taki, iż magazynek nie chce podawać kulek, i strzela raz "na pusto" i raz normalnie. Pozdrawiam. Quote Link to post Share on other sites
wronek59 Posted August 25, 2016 Report Share Posted August 25, 2016 Można smarem sylikonowym w magazynku popsikać w takiej sytuacji, ale nie wiem czy w takiej replice. Quote Link to post Share on other sites
frytak Posted August 25, 2016 Author Report Share Posted August 25, 2016 Można smarem sylikonowym w magazynku popsikać w takiej sytuacji, ale nie wiem czy w takiej replice. a ile taki smar? o jeśli już, to gdzie Quote Link to post Share on other sites
mareq Posted August 25, 2016 Report Share Posted August 25, 2016 Może kulki masz kijowe i się tną w magazynku. Ja zawsze byłem przeciwnikiem smarowania magazynków. Mam tą beretkę w wersji metal i 3 magazynki do niej. Jeszcze żadna klulka mi się nie zacięła. Może dostał się piasek i wystarczy czyszczenie? Quote Link to post Share on other sites
frytak Posted August 25, 2016 Author Report Share Posted August 25, 2016 Może kulki masz kijowe i się tną w magazynku. Ja zawsze byłem przeciwnikiem smarowania magazynków. Mam tą beretkę w wersji metal i 3 magazynki do niej. Jeszcze żadna klulka mi się nie zacięła. Może dostał się piasek i wystarczy czyszczenie? kulki mad ballsy 0.15g, i przyzam rację, kulki stockowe te od producenta smiagały jak należy. Sama replika ma 300fps Może kulki masz kijowe i się tną w magazynku. Ja zawsze byłem przeciwnikiem smarowania magazynków. Mam tą beretkę w wersji metal i 3 magazynki do niej. Jeszcze żadna klulka mi się nie zacięła. Może dostał się piasek i wystarczy czyszczenie? jestem w tym zielony, najlepiej jakby ktos podesłał link do filmy na youtube, jak się czyści to wszystko itd, lub po prostu napisał Quote Link to post Share on other sites
pan kozaq Posted August 25, 2016 Report Share Posted August 25, 2016 kulki mad ballsy 0.15g, i przyzam rację, kulki stockowe te od producenta smiagały jak należy Rozwiązanie zagadki Quote Link to post Share on other sites
frytak Posted August 25, 2016 Author Report Share Posted August 25, 2016 nie wydaje mi się by to była wina kulek, oddam chyba go na gwarancję Quote Link to post Share on other sites
BetterNot Posted August 25, 2016 Report Share Posted August 25, 2016 @frytak A może lepiej zamiast iść z gwarancją i czekać 1-2tyg to nie lepiej kupić lub pożyczyć kulki 0.20-0.28g dobrej firmy, i sprawdzić czy tutaj latają bez problemu? Quote Link to post Share on other sites
arend Posted August 25, 2016 Report Share Posted August 25, 2016 Przypominam o zasadach regulaminu Fo. Quote Link to post Share on other sites
frytak Posted August 25, 2016 Author Report Share Posted August 25, 2016 @frytak A może lepiej zamiast iść z gwarancją i czekać 1-2tyg to nie lepiej kupić lub pożyczyć kulki 0.20-0.28g dobrej firmy, i sprawdzić czy tutaj latają bez problemu? podasz nazwy? z góry dzięki ! Quote Link to post Share on other sites
frytak Posted August 25, 2016 Author Report Share Posted August 25, 2016 Zna ktoś jakieś spoko kulki do tej repliki ? Quote Link to post Share on other sites
arend Posted August 25, 2016 Report Share Posted August 25, 2016 0,20 G&G. Kolejnego przypomnienia o pisowni nie będzie. Quote Link to post Share on other sites
frytak Posted August 26, 2016 Author Report Share Posted August 26, 2016 Problem już rozwiązany, wystarczyło dokręcić złotą śrubkę z tyłu zamka, kiedy jest w pozycji zrzutowej. Temat do zamknięcia. Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts