FilipM Posted August 25, 2016 Report Share Posted August 25, 2016 Co o nim sądzicie? Ktos miał? Quote Link to post Share on other sites
Barsad Posted August 25, 2016 Report Share Posted August 25, 2016 Plastikowa zabawka dla dzieci. Quote Link to post Share on other sites
szmidt87 Posted August 27, 2016 Report Share Posted August 27, 2016 A więc jestem posiadaczem tego plastiku dla dzieci :icon_smile: więc się wypowiem. Może najpierw na temat zestawu: Okulary bez obrazy dla rozsądnego człowieka możesz wywalić :icon_biggrin: po za tym te okulary i tak przed Asg prof, by cię nie ochroniły a bardziej krzywdę zrobiły. Co do samej broni: Nie trzeszczy obudowa , widać chinole mają nową nie zużytą formę do tego odlewu. Na pierwszy rzut oka widać jednolitość bez opcji tuningu (więc tu fps-ów , osiągów nie polepszysz)Na moje oko laika tematu Asg. Jeśli chodzi o celność. i tu zaszokuje pewnie połowę :icon_biggrin: Celuje i trafiam :icon_biggrin: na 10 metrach lekko trafisz w małe obiekty i poprawisz skill :icon_smile: najdalsze strzelanie miałem z około 18 metrów do plastikowego kubeczka, z poprawką też ładnie ustrzelisz :icon_smile: Pewnie zadajesz pytanie czy to się nadaje do grupowych gier? A no powiem ci że nie za bardzo. Nie z racji tego ,że ma mało FPS czy celność za słabą ..... a z racji tego iż kolega trafiony z 20 metrów by tego nie poczuł :icon_biggrin: więc by w ciebie nawalał dalej hehehe ale do grilowych zawodów , dla małolatów ,twoich dzieci i dla po prostu strzelania bez podtekstów profesjonalnych jest ok. Wystrzelałem tym może 700 kulek załapałem "bakcyla" i ogarniam dopiero temat Asg, więc jeśli ten plastik też doprowadzi do tego ,że go załapiesz to kupuj :icon_biggrin: pozdrawiam ciebie i ekspertów forum, jednocześnie witam bo jestem nowy! Powodzenia Quote Link to post Share on other sites
malin2k2 Posted September 1, 2016 Report Share Posted September 1, 2016 Pieniądze wyrzucone w gów.. znaczy w błoto. Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts