Zwyklo Posted August 30, 2016 Report Share Posted August 30, 2016 (edited) Witam Bardzo potrzebuje jak najszybciej taniego cylindra może być używany byle w dobrym stanie, bez rysek, posiadam replikę l96 agm jak wicie bardzo trudno o jakie kolwiek części do tej "snajperki", wymieniam wszystkie wnętrzności, i okej bo mam już większość części, lecz cylinder trudno znaleźć, chodzi mi o sam cylinder Nie to co zawiera*! Poprzedni właściciel chyba tą repliką kopał rowy bo tak zniszczonej jeszcze nie widziałem. Proszę was o pilną pomoc, chciałbym kupić sam cylinder za około 50 zł. Wysłane z mojego E7 przy użyciu Tapatalka Edited August 30, 2016 by Zwyklo Link to post Share on other sites
pan kozaq Posted August 30, 2016 Report Share Posted August 30, 2016 Idź z tym na komis Link to post Share on other sites
Zwyklo Posted August 30, 2016 Author Report Share Posted August 30, 2016 Właśnie rzecz w tym że do komisu mam daleko lecz to nie problem, problem leży w tym że nie chce tam iść ponieważ sam chce to zrobić w komisie dużo wyjdzie a ja chcę zaoszczędzić. Wysłane z mojego E7 przy użyciu Tapatalka Link to post Share on other sites
kfiatek Posted August 30, 2016 Report Share Posted August 30, 2016 :D Wejdź na stronę główną wmasg. Na górze masz różne zakładki. Na końcu tych zakładek masz taką o nazwie "Komis". Wejdź w nią, maniacy ersoftu zamieszczają tam ogłoszenia kupna i sprzedaży. Skorzystaj z tego. Link to post Share on other sites
wiciok Posted August 30, 2016 Report Share Posted August 30, 2016 :icon_rolleyes: Link to post Share on other sites
Recommended Posts