Jump to content
Search In
  • More options...
Find results that contain...
Find results in...

[Modify] Komora HU do AK

Recommended Posts

Z racji, że zraziłem się po wypowiedzi Senka na temat komory od Retro Arms, teraz przyszła kolej na zapytanie o komorę do AK od Modify. Szczerze, to nigdzie tu na forum nic o niej znaleźć nie mogę i pytanie czy warto ją kupić. Minus, że nie posiada przedłużenia, dzięki któremu mógłbym przykręcić ją do gb. Więc? Co o niej sądzicie? Miał ją ktoś? Poleca? Odradza?

(Za ProWina dziękuję :D)

http://gunfire.pl/product-pol-1152208176-Komora-hop-up-do-replik-typu-AK.html

By ramiona nie wariowały można dać mały oring pod śrubkę trzymającą ramię... może zaraz wyjdę na wariata, ale od zawsze mam komory cymy (plastik i metal) oraz elementa... i jakoś nie widzę jak komora miałaby lepiej działać. Daję oring pod śrubki by ramię nie zmieniał położenia i działa "to to" bez najmniejszych problemów... czy to w KM czy DMR... pomijając rodzinę M4 (której nie lubię) to te drogie "pro" komory ładuję jedyne do karabinów sprężynowych (w ktorych stockowe nie nadają się w większości do niczego lub mają niestandardowe rozwiązania.