Spirol Posted September 4, 2016 Report Share Posted September 4, 2016 Mam pytanie o działalność sklepu navy.pl, wg info z ich strony nazywają się: Novertic Sp. z o.o. Pl. Orląt Lwowskich 2 53-605 Wrocław Czy wrocławianie się orientują czy ten sklep jeszcze istnieje? Przy towarach brakuje opcji "Kup/ dodaj do koszyka" etc., na maile nie odpowiadają a jest jedna rzecz, którą chciałbym zakupić od nich. Quote Link to post Share on other sites
szmerglu Posted September 5, 2016 Report Share Posted September 5, 2016 Zadzwoń? KLIK Klik2 Quote Link to post Share on other sites
Spirol Posted September 6, 2016 Author Report Share Posted September 6, 2016 To widziałem ale "telefonów nie odbierajo" dlatego pytam wrocławian. Quote Link to post Share on other sites
szmerglu Posted September 7, 2016 Report Share Posted September 7, 2016 Tego już kolega nie napisał w poprzednim poście :P Quote Link to post Share on other sites
Spirol Posted September 8, 2016 Author Report Share Posted September 8, 2016 Bo było tak: kolega znalazł coś w tym sklepie a ja wieczorem miałem okazję dorwać się do kompa. Po rejestracji nie ma opcji aby coś zamówić. Telefony widziałem ale w robocie był młynek więc nie było mi w głowie dzwonienie do nich więc (znowu wieczorem) zapytałem tutaj. Dzwoniłem kolejnego dnia (bo było już w robocie luźniej) i nic. Nikt nie odbiera. Ale co dziwne sygnał w telefonie mam jakby telefon był aktywny. W każdym razie odpuściłem sobie navy. Quote Link to post Share on other sites
Michauł Posted October 1, 2016 Report Share Posted October 1, 2016 U mnie to samo: próbowałem się do nich dodzwonić - bez skutku. Wybrać mi się tam jeszcze nie chciało, ale wg google street view nie widać tam żadnego szyldu. Chyba, że to gdzieś w podwórzu. Quote Link to post Share on other sites
dziadekmarek1 Posted October 1, 2016 Report Share Posted October 1, 2016 U mnie to samo: próbowałem się do nich dodzwonić - bez skutku. Wybrać mi się tam jeszcze nie chciało, ale wg google street view nie widać tam żadnego szyldu. Chyba, że to gdzieś w podwórzu. Byłem na miejscu,żadnego sklepu nie znalazłem. Quote Link to post Share on other sites
Michauł Posted October 2, 2016 Report Share Posted October 2, 2016 (edited) Byłem na miejscu,żadnego sklepu nie znalazłem. Dzięki w takim razie za informację i pewnego rodzaju wyręczenie. :icon_smile: Edited October 2, 2016 by Michauł Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts