sholz1 Posted September 5, 2016 Report Share Posted September 5, 2016 Robie temat bo nie zauważyłem owego :) Otóż szukam tak zwanej repliki wymarzonej ^-^ Konkretnie szukam klamki ale: - najlepiej na co2 - blow back - żeby nie była z guwnolitu - możliwość zamontowania tłumika - fajna firma żeby nie padło po miesiącu :) LUB: glock.. po prostu glock nie mogę znaleźć glocka innego niż z firmy WE, a o nich słyszałem wiele złego :/ musi mieć blow Black i m i metal zamek* (za szybko się wyslalo) i metal zamek* (za szybko się wyslalo) Link to post Share on other sites
mareq Posted September 5, 2016 Report Share Posted September 5, 2016 Skoro znal odpada to pozostaje ci zakup czegoś z TM i stalową konwersję do tego. Wybór zapewne będzie albo Glock albo Hicapa. Poszukaj informacji na forum. Tanie to nie będzie. Link to post Share on other sites
sholz1 Posted September 5, 2016 Author Report Share Posted September 5, 2016 Znal jak najbardziej może być :) Byle nie no. glock z plastik zamkiem :) Link to post Share on other sites
mareq Posted September 5, 2016 Report Share Posted September 5, 2016 Pisałeś, że nie może być z gównolitu a tak potocznie nazywają znal. Link to post Share on other sites
OFF Posted September 5, 2016 Report Share Posted September 5, 2016 Popatrz wpierw w jakim dziale napisałeś. Jak już znajdziesz właściwy to lepiej zapoznaj się z jego regulaminem - unikniesz w ten sposób tymczasowego bana ;) Link to post Share on other sites
Recommended Posts