Glosa Posted September 14, 2016 Report Share Posted September 14, 2016 Witam, otóż wolałem napisać przed zakupem, aby oszczędzić komentarzy typu wylane pieniądze w błoto. Chodzi mi o replikę SPARTAC M$ STR-2. Znać to się nie znam na karabinach ASG lecz przypadła mi do gustu bo podobno metalowy gearbox, metalowe zębatka A co wy mi powiecie o tym modelu ? Może macie jakieś inne propozycję... ? Link to post Share on other sites
mikadorus Posted September 14, 2016 Report Share Posted September 14, 2016 Szajs, plastik. Gearbox to jedyne co jako-tako jest ok.... Reszta się sypie, czasem od oglądania. W podobnych kwotach masz serię RK od boyi lub dozbieraj troszkę na cm045. Będziesz miał praktycznie sam metal i kilka elementów ze stali. Sorry, ale m4 do 1000zł bym nie brał (KWA to dla mnie najekonomiczniejsza opcja tej rodziny, część chwali specnę... ale to budżetówka). Jakbyś szykał używki w podobnej kwocie to daj PW. Ew. zobacz w komisie i kup coś od kogoś kto siedzy na forum od jakiegoś czasu i ma kilka postów... nie będziesz miał sytuacji, że facet się rozpłynie po transakcji. Link to post Share on other sites
Buniek92 Posted September 14, 2016 Report Share Posted September 14, 2016 Jest recka na głównej i dedykowany wątek na forum. Link to post Share on other sites
Recommended Posts