ogaarnij Posted September 20, 2016 Report Share Posted September 20, 2016 Witam, szukam repliki z oznaczeniami (najlepiej bitymi od colta) pod bazę do MK18 Mod 2. Nie chcę żadnej specny, interesują mnie jakościowo lepsze repliki. Quote Link to post Share on other sites
Pawelo Posted September 20, 2016 Report Share Posted September 20, 2016 VFC, G&P, King arms. Nawet jak ogarniesz wersje z oznaczeniami (radze szukać wersji z plastikowymi okładzinami), risy bez problemu znajdziesz osobno. Quote Link to post Share on other sites
ogaarnij Posted September 21, 2016 Author Report Share Posted September 21, 2016 (edited) http://gunfire.pl/pr...duct=1152211843 To się nada? Korzystając z okazji, jest jeszcze możliwość znalezienia szyn od Daniela Defensa 9,5"? Edited September 21, 2016 by ogaarnij Quote Link to post Share on other sites
zielen Posted September 21, 2016 Report Share Posted September 21, 2016 MadBull robi z oznaczeniami, miałem czarną wersje 12" i lepszych nie znajdziesz (są świetne). Spec je ma w ofercie niestety nardzo rzadko są dostępne i najczęściej w małej ilości. Jeśli chcesz "na już" to raczej musisz ściągać z azji. WGC chyba miało niedawno dostępne. Co do repliki to na ASGshop'ie widziałem jakąś eMkę z oznaczeniami Colta. Ewentualnie jak umiesz grzebać bądź masz dobrego magika to na komisie wisiało M4A1 z biciami Colta od VFC. Quote Link to post Share on other sites
ogaarnij Posted September 21, 2016 Author Report Share Posted September 21, 2016 Okej, dzięki wielkie za podpowiedź. Na asgshop'ie z tego co pamiętam już nie mają jej na magazynach. Póki co zdecydowałem się na to VFC, które podesłałem w komentarzu wyżej. Quote Link to post Share on other sites
zielen Posted September 21, 2016 Report Share Posted September 21, 2016 Bardzo dobry wybór. :) Niestety będziesz musiał troszkę pogrzebać jeśli chcesz wyższe FPS ale replika ogólnie jest świetna. ;) Quote Link to post Share on other sites
ogaarnij Posted September 21, 2016 Author Report Share Posted September 21, 2016 Na sam początek wystarczy mi zmiana gumki i wstawienie lufy od edgi :) Quote Link to post Share on other sites
zielen Posted September 21, 2016 Report Share Posted September 21, 2016 Niebieski Madbull - polecam ~ Piotr Frączewski Quote Link to post Share on other sites
ogaarnij Posted September 21, 2016 Author Report Share Posted September 21, 2016 Skoro przy gumkach już jesteśmy, to chciałbym nawiązać do komory HU, lepszy będzie stock VFC czy AirsoftPro / Prowin, bądź jakaś inna nieznana mi marka? Quote Link to post Share on other sites
zielen Posted September 22, 2016 Report Share Posted September 22, 2016 (edited) Nie wiem jak wygląda sprawa z komorami w VFC. Jeśli stock ładnie się uszczelnia to nie ma sensu wymieniać. AirsoftPro bym z miejsca odpuścił, ProWin, może da rade. Musisz poczytać w temacie tuningu VFC które komory dobrze się zgrywają. Edited September 22, 2016 by zielen Quote Link to post Share on other sites
ogaarnij Posted September 22, 2016 Author Report Share Posted September 22, 2016 Okej, dzięki wielkie za pomoc :) Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts