wronek59 Posted September 22, 2016 Report Share Posted September 22, 2016 Odkręciłem 2 śrubki przy komorze hop up i wyjąłem to zabezpieczenie od lufy ale ona i tak nie chce wyjść. Proszę o szybką odpowiedź. minuta 5:05 Quote Link to post Share on other sites
mikadorus Posted September 22, 2016 Report Share Posted September 22, 2016 A ramię dociskowe jest podniesione? Dystanser wyjęty? Quote Link to post Share on other sites
wronek59 Posted September 22, 2016 Author Report Share Posted September 22, 2016 Już załatwione. Trzeba było kilka razy młotkiem uderzyć w blok gazowy. Na filmach wygląda to łatwiej bo pewnie robili to kilka razy. A co do samej wymiany gumki to był to najgorszy koszmar jaki przeszedłem. Nie rozumiem czemu kawałek silikonu sprzedają za 40 zł. Quote Link to post Share on other sites
Zachar Posted September 22, 2016 Report Share Posted September 22, 2016 Lufa zewnętrzna jest dociskana od góry imbusem, który można odkręcić dopiero po zdemontowaniu szczerbinki i sprężyny płaskiej, która ją dociska. Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts