Aichuuu Posted November 27, 2016 Report Share Posted November 27, 2016 Witam. Na wstępie chciałbym przeprosić, jeżeli nie w tym dziale napisałem wątek, jak nie to proszę o przeniesienie. Z góry dzięki. Chciałbym zakupić sobie boczniaka, a mianowicie replikę rewolweru. Nie interesują mnie żadne glocki, beretty itd... Po długim zastanowieniu zdecydowałem, że chce rewolwer i zdania nie zmienię :) Jakie rewolwery polecacie, czy jest możliwy jakiś tuning, i Wasza opinia na ich temat. Wysłane z mojego HTC Desire 530 przy użyciu Tapatalka Quote Link to post Share on other sites
Donker Posted November 27, 2016 Report Share Posted November 27, 2016 Budżet? Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Quote Link to post Share on other sites
Mixon Posted November 27, 2016 Report Share Posted November 27, 2016 (edited) Zależy Ci na możliwości wymiany łusek? , jak lubisz sobie poprzeładowywać to Dany Wessony. Z serii 715 mają znośne FPSy i hop-up, . Te ze starej serii są ciut tańsze, bardziej zróżnicowane, ale mają dość pokraczną budowę i te dłuższe mają dzikie FPSy chyba nawet na power downach. Tuning ogranicza się chyba do osłabiania i modyfikowania łusek, aczkolwiek złote rączki z tego forum napewno potrafią wycisnąć z takiego rewolweru więcej. Sam noszę Dana do gier, w których boczniak się "może przydać", bo wiem, że jednak się nie przyda, więc nie za bardzo zawracam sobie głowę celnością na 20 metrów, przeładowywaniem i takimi tam. Dodatkowo nie martwię się jak się czołgam, albo biegam, że wszystko zapiaszczone i magazynki pogubione jak w przypadku GBB. :icon_razz: Niemniej do CQB dałby spokojnie radę, ciut więcej chrzanienia się przy przeładowywaniu, no bo szkoda łusek gubić, ale nikt nie broni Ci zrzucać ich na ziemię w ogniu walki. No i trochę frajdy jest z post-strzelankowego strzelania do puszek, aby opróżnić nabój CO2. O rosyjskiej ruletce nie wspominając :icon_razz: * - Znaczy, na oczy nie widziałem rewolweru Tokyo Marui, posiłkuję się opiniami sprzed lat i faktem, że 24 > 6, FPSy i hop-up w normie, no i poza tym TM. Może ten który podlinkowałem nie jest najlepszy, ale chodzi mi o ten typ, z niewymiennymi łuskami. Edited November 27, 2016 by Mixon Quote Link to post Share on other sites
Czajson(wiking126p) Posted November 27, 2016 Report Share Posted November 27, 2016 Miałem tego TMowskiego i był świetny, ogólnie bardzo polecam. Świetny= dobry zasięg i celność, dobra wydajność gazowa, niemal bezawaryjne działanie. Quote Link to post Share on other sites
Aichuuu Posted November 27, 2016 Author Report Share Posted November 27, 2016 Budżet- 600 max, na boczniaka nie ma co więcej wydawać sądzę . Tu mam takie coś: https://www.militaria.pl/action_sport_games/rewolwer_asg_co2_dan_wesson_4_silver_16181_p5958.xml, co sądzicie? TM nie zachęca mnie swoim asortymentem Wysłane z mojego HTC Desire 530 przy użyciu Tapatalka Quote Link to post Share on other sites
mareq Posted November 28, 2016 Report Share Posted November 28, 2016 Z tym DW musiałbyś pokombinować, bo jest za mocny. Poza tym szukaj wersji 715, bo ma hopup a ten jest mocny ale daleko nie strzela. Quote Link to post Share on other sites
Aichuuu Posted November 28, 2016 Author Report Share Posted November 28, 2016 715 po poszukiwaniu w googlach znalazłem tylko na zagraniczym yt, mógłby mi ktoś podesłać link do niego? Wysłane z mojego HTC Desire 530 przy użyciu Tapatalka Quote Link to post Share on other sites
malin2k2 Posted November 28, 2016 Report Share Posted November 28, 2016 A nie ma na militaria.pl? Jeszcze ze dwa miechy temu był. Quote Link to post Share on other sites
Aichuuu Posted November 28, 2016 Author Report Share Posted November 28, 2016 Nie jestem pewien co do modelu, w żadnym nie pisze "730", tylko np "4" itd Wysłane z mojego HTC Desire 530 przy użyciu Tapatalka Quote Link to post Share on other sites
mareq Posted November 28, 2016 Report Share Posted November 28, 2016 Na przykład tu: http://www.specshop.pl/product_info.php?cPath=22_241_323&products_id=14773&name=ASG_-_Dan_Wesson_715_6%27%27_Revolver_-_Silver_-_Low_Power_-_18194 No i widzę, że 715-tka ma bardziej ludzkie FPS-y. Quote Link to post Share on other sites
Aichuuu Posted November 28, 2016 Author Report Share Posted November 28, 2016 Fps w moim wypadku nie mają znaczenia, nie mam zamiaru brać go na szklanki, mam inne repliki do tego.Bardziej by postrzelać sobie do puszek, i by pięknie leżał na półce. Wysłane z mojego HTC Desire 530 przy użyciu Tapatalka Quote Link to post Share on other sites
Aichuuu Posted November 28, 2016 Author Report Share Posted November 28, 2016 Szukam rewolweru, którego mam szanse jeszcze ulepszyć, to jest mój główny cel. Czy Dan Wessony jakoś da się ulepszyć? Lufa lub coś Wysłane z mojego HTC Desire 530 przy użyciu Tapatalka Quote Link to post Share on other sites
Mixon Posted November 28, 2016 Report Share Posted November 28, 2016 W tych starych (gdzieś jest temat) widziałem próby zrobienia hop-upu i parę innych poprawek. Quote Link to post Share on other sites
malin2k2 Posted November 28, 2016 Report Share Posted November 28, 2016 https://www.militaria.pl/action_sport_games/rewolwer_gnb_asg_dan_wesson_715_6_steel_grey_18191_p63178.xml 5 sekund. Quote Link to post Share on other sites
arend Posted November 28, 2016 Report Share Posted November 28, 2016 Mam Wingunowskiego Naganta i Webleya (co2) oraz Colta SAA Marushina (gg). Nie polecę któregoś. Polecę wszystkie i to z przytupem. Jedyna przykrość to cena. Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts