Wlodzio Posted December 18, 2016 Report Share Posted December 18, 2016 Witam posiadam vsr10 tokyo marui pro sniper Lufa pdi oryginał Gumka zielona kmhead stockowe komora hu A reszta od bart_a Jeszcze w robocie Przy 600 fps na jaką odległość będzie leciała kulka 0.2 i 0.4 Max odległość strzału i w kartkę A4 jaka będzie ? Quote Link to post Share on other sites
mikadorus Posted December 18, 2016 Report Share Posted December 18, 2016 Z 60m idzie trafić w kulochwyt 15cmx15cm. Miałem wtedy to co Ty, tylko gumka niebieska, a nie zielona. Ja bym obstawiał te 80m na dobrych kulkach... by RACZEJ trafić w a4... na większych dystansach to już loteria. Na 90m to już w a5 strzelanie może być problemem jak masz złe kulki 0,4g. Głównym problemem snajperstwa w asg są kulki. Jak dorwiesz gdzieś Degicon Straight 0,43 g to masz niemal pewne trafienie w korpus na odległości 90m a nawet i większej... a np. takie madbulle to nie wiem... z 70m czasami są problemy. Tak więc odpowiedź na Twoje pytanie jest niemożliwa, bo jest za wiele zmiennych, a nie wiemy jakich kulek używasz, kto składa itp.... Quote Link to post Share on other sites
Wlodzio Posted December 18, 2016 Author Report Share Posted December 18, 2016 Dzięki wielkie o to mi chodziło w takim bardziej przybliżeniu na ile może polecieć szukałem odp :) Pewnie będę używał madbull lub kingarms Quote Link to post Share on other sites
thewojtz Posted December 19, 2016 Report Share Posted December 19, 2016 Ja bym obstawiał te 80m na dobrych kulkach... by RACZEJ trafić w a4... na większych dystansach to już loteria. Na 90m to już w a5 strzelanie może być problemem jak masz złe kulki 0,4g. A5 jest mniejsze od A4 :P Quote Link to post Share on other sites
mikadorus Posted December 19, 2016 Report Share Posted December 19, 2016 A5 jest mniejsze od A4 :icon_razz: :D Ajć, oczywiście chodziło o A3. Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts