liz4rrdpl Posted December 29, 2016 Report Share Posted December 29, 2016 (edited) Witam, Jakiej firmy replikę polecacie kupić ? (mk23 [sTTI] czy mk23 [ASG] Ma ona służyć jako cicha broń boczna dla snajpera. pozdrawiam, Edited December 30, 2016 by OFF czcionka 24 i pogrubiona, przegięcie Quote Link to post Share on other sites
malin2k2 Posted December 30, 2016 Report Share Posted December 30, 2016 A to nie jest to samo przypadkiem? Quote Link to post Share on other sites
Mixon Posted December 31, 2016 Report Share Posted December 31, 2016 (edited) To raczej to samo, jeśli chcesz zaszaleć to możesz dołożyć do TM Mk23, ponoć najlepszy NBB jaki snajper może sobie wymarzyć, choć różnica w cenie jest :D Edited December 31, 2016 by Mixon Quote Link to post Share on other sites
rotsaved Posted January 1, 2017 Report Share Posted January 1, 2017 Mam akurat mk23 od stti do sprzedania za małe pieniądze Quote Link to post Share on other sites
liz4rrdpl Posted January 3, 2017 Author Report Share Posted January 3, 2017 To raczej to samo, jeśli chcesz zaszaleć to możesz dołożyć do TM Mk23, ponoć najlepszy NBB jaki snajper może sobie wymarzyć, choć różnica w cenie jest :icon_biggrin: Właśnie o to chodzi żeby był tani, bo mam glocka 18 jako głownego boczniaka ale coś cichego tez by sie przydało :) Quote Link to post Share on other sites
BBombello3 Posted January 3, 2017 Report Share Posted January 3, 2017 Mam, używam jako boczniaka do kampy, osobiście polecam. jednak, warto wybebeszyć tłumik, wtedy faktycznie tłumi bo inaczej masz niby przedłużenie lufy i większe efpeesy. Quote Link to post Share on other sites
liz4rrdpl Posted January 3, 2017 Author Report Share Posted January 3, 2017 Mam, używam jako boczniaka do kampy, osobiście polecam. jednak, warto wybebeszyć tłumik, wtedy faktycznie tłumi bo inaczej masz niby przedłużenie lufy i większe efpeesy. a jakiej firmy ? Quote Link to post Share on other sites
Krzywica Posted January 3, 2017 Report Share Posted January 3, 2017 Myśl logicznie. Są tylko de facto dwie firmy: STTI (wraz z rebrandami STTI) oraz TM. TM nie posiada atrapy tłumika tylko tłumik. Przedmówca mówi o wybebeszeniu atrapy tłumika. Wniosek? Quote Link to post Share on other sites
liz4rrdpl Posted January 3, 2017 Author Report Share Posted January 3, 2017 Myśl logicznie. Są tylko de facto dwie firmy: STTI (wraz z rebrandami STTI) oraz TM. TM nie posiada atrapy tłumika tylko tłumik. Przedmówca mówi o wybebeszeniu atrapy tłumika. Wniosek? Jest jeszcze Action Sport Games :) Quote Link to post Share on other sites
Krzywica Posted January 4, 2017 Report Share Posted January 4, 2017 A zakład, że nie ma? Zwróć uwagę na to co napisałem w nawiasie :). Quote Link to post Share on other sites
liz4rrdpl Posted January 4, 2017 Author Report Share Posted January 4, 2017 (edited) A zakład, że nie ma? Zwróć uwagę na to co napisałem w nawiasie :icon_smile:. https://www.militari...14763_p5698.xml chodzi mi o to czy ten pistolet roznie sie jakos bardzo od stti o ile to nie to samo :icon_razz: bo jest o 100zl droższy Edited January 4, 2017 by liz4rrdpl Quote Link to post Share on other sites
Krzywica Posted January 4, 2017 Report Share Posted January 4, 2017 To to samo. Rebrand. Rebrand STTI. Quote Link to post Share on other sites
liz4rrdpl Posted January 4, 2017 Author Report Share Posted January 4, 2017 To to samo. Rebrand. Rebrand STTI. Ok, dzięki za odpowiedź :) Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts