Ataros Posted January 4, 2017 Report Share Posted January 4, 2017 Witam ostatnio pojawiło się pęknięcie na stockowym gb i szukam zamiennika który wytrzyma sprężyny m110-m120. Budżet to ok 200zł. Quote Link to post Share on other sites
mikadorus Posted January 4, 2017 Report Share Posted January 4, 2017 (edited) Jg V tej gen. Tj. Te z bodajże 8mm łożyskami. Ważne jest to jak go sposkladasz, jaki rof i głowica cylindra, głowica tłoka, waga tłoka oraz czy jest sorbo. Ja mam boyi 7mm, który ponoć potrzyma sporo na m110 przy zadbaniu o resztę składowych. Wybrałem taki GB bo był tani -30 zł a do tych springów więcej mi nie trzeba. Edited January 4, 2017 by mikadorus Quote Link to post Share on other sites
EndeBeats Posted January 4, 2017 Report Share Posted January 4, 2017 (edited) Na gunfire powinien jeszcze być szkielet modify za około 210zł, polecam z całego serca. Ewentualnie wyposaż się w sorbo i mblock. Edited January 4, 2017 by EndeBeats Quote Link to post Share on other sites
Alanos Posted January 4, 2017 Report Share Posted January 4, 2017 Jg V gen wytrzymuje mocne springi i bez sorbo, także m110 to zje na śniadanie ;) Tylko uwaga na ogranicznik kostki stykowej bo lubi się ułamać. Quote Link to post Share on other sites
SaintPierre Posted January 5, 2017 Report Share Posted January 5, 2017 Kiedyś z tych budżetowych to pancerne były Guardery (kumpel miał to złożone z guarder sp 130 i dawał radę). JG ale 6mm poskładałem 2 sztuki z shs m120 i od 2015/2016 nic się nie dzieje. Jak nie boisz się eksperymentów to można zaryzykować APS hybrydę, łatwiej będzie poskładać i w zestawie są już łożyska (osobiście nie znam tych szkieletów - nie składałem, nie strzelałem). Quote Link to post Share on other sites
zielen Posted January 13, 2017 Report Share Posted January 13, 2017 Szkielet V2 Ultimate. Polecam. Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts