nicola_jv Posted February 6, 2017 Report Share Posted February 6, 2017 Witam. Czy kupował ktoś z was te buty z armyworld? W jakim stanie przychodzą do nas? Nie mają żadnych uszkodzeń? Pisałem do armyworld na ich fanpage, lecz nie dostałem odpowiedzi, więc zwracam się do Was. http://armyworld.pl/...l-Demobil-.html Quote Link to post Share on other sites
J.K. Posted February 6, 2017 Report Share Posted February 6, 2017 Kolego, na przyszłość do zielonych z takimi pytaniami. Nie pakuj się w używane buty, chyba że chcesz ich używać do kopania ogródka albo do roboty w warsztacie. Dorzuć te 100 PLN i kup sobie coś nowego. Quote Link to post Share on other sites
marcin_d Posted February 8, 2017 Report Share Posted February 8, 2017 Ja kiedyś kupiłem używki właśnie u nich i byłem zadowolony. Niemniej to loteria i teraz nie praktykuje kupowania używanych butów. Na szczelankę 4 godziną gdzie przejdziesz w sumie 4 km pewnie nie zaszkodzą, ale jak chcesz polegać na nich w sytuacjach bardziej wymagających to już tylko buty dobrze dobrane i rozchodzone na Twojej stopie. Quote Link to post Share on other sites
J.K. Posted February 8, 2017 Report Share Posted February 8, 2017 Też kiedyś miałem używane buty. Kupiłem nawet dwie pary. I też byłem z nich zadowolony, zanim nie wybrałem się w nich na wyjście dłuższe niż kilka godzin, łącznie z dojazdem na miejsce gry. Quote Link to post Share on other sites
PWTrupp Posted October 5, 2017 Report Share Posted October 5, 2017 (edited) Kolego, na przyszłość do zielonych z takimi pytaniami. Nie pakuj się w używane buty, chyba że chcesz ich używać do kopania ogródka albo do roboty w warsztacie. Dorzuć te 100 PLN i kup sobie coś nowego. Temat stary ale sam jestem teraz na etapie zakupów obuwia ( nie tylko na strzelanki, zima, jesień, góry itp) i mam na oku takie http://armyworld.pl/product-pol-4706-Buty-Haix-Wojskowe-Brytyjskie-Skorzane-Combat-High-Liability-Goretex-Nowe-II-Gatunek.html i tam piszą takie coś : "Buty fabrycznie nowe, przydzielone przez producenta do grupy obuwia w II gatunku . Wady jakie posiadają są często niezauważalne lub kosmetyczne nie wpływające na jakość użytkowania czy trwałość butów." Tak więc za tą cenę gdzie nowe kosztują/ kosztowały ok 700 zł to jest bajka. Edited October 5, 2017 by PWTrupp Quote Link to post Share on other sites
Ślepak Posted October 5, 2017 Report Share Posted October 5, 2017 Potwierdzam, że wad ciężko się dopatrzeć. Mam te same buty, tylko wersję francuską. Wady jakie miały, to jeden but ciemniejszy od drugiego. xD Więc warto w takim razie za tę kwotę. Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts