thelubstudio Posted February 21, 2017 Report Share Posted February 21, 2017 Cześć, mam rozterkę nad wyborem mojej pierwszej DOBREJ repliki. Bardzo chciałbym mieć M4, lecz często słyszę, że M4 w tej cenie "są bardzo słabe". Czy mógłby ktoś wytłumaczyć mi dlaczego? I oczywiście dokonać wyboru między tymi dwoma replikami. Quote Link to post Share on other sites
mareq Posted February 21, 2017 Report Share Posted February 21, 2017 Nikt po prostu nie powie ci, żebyś kupił replikę tej klasy, żebyś nie psioczył na niego po tygodniu. Może będziesz tylko strzelał w ogródku na 10m i taka replika będzie ci się spisywać ale równie dobrze może nawet tego nie wytrzymać. Dołóż około 100zł i możesz kupić G36, to są repliki sprawdzone przez wielu graczy. Zapewne wielu z nas kupiło jakiś badziew w swojej historii i chce uprzedzić innych przed wyrzucaniem pieniędzy. Zrobisz jak zechcesz. Grunt żebyś nie miał do nikogo pretensji. Quote Link to post Share on other sites
thelubstudio Posted February 21, 2017 Author Report Share Posted February 21, 2017 (edited) Nikt po prostu nie powie ci, żebyś kupił replikę tej klasy, żebyś nie psioczył na niego po tygodniu. Może będziesz tylko strzelał w ogródku na 10m i taka replika będzie ci się spisywać ale równie dobrze może nawet tego nie wytrzymać. Dołóż około 100zł i możesz kupić G36, to są repliki sprawdzone przez wielu graczy. Zapewne wielu z nas kupiło jakiś badziew w swojej historii i chce uprzedzić innych przed wyrzucaniem pieniędzy. Zrobisz jak zechcesz. Grunt żebyś nie miał do nikogo pretensji. Rozumiem, czyli według ciebie AK lub G36 byłoby lepszym rozwiązaniem? Edited February 21, 2017 by thelubstudio Quote Link to post Share on other sites
mareq Posted February 21, 2017 Report Share Posted February 21, 2017 Rozumiem, czyli według ciebie AK byłoby lepszym rozwiązaniem? Gdzie ja to napisałem??? Quote Link to post Share on other sites
vim Posted February 21, 2017 Report Share Posted February 21, 2017 Cym z serii 5xx nie są polecane. Lepiej dozbierać do CM028 lub JG G36. Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts