Tyrraell Posted February 27, 2017 Report Share Posted February 27, 2017 Przeczytałem tematy w tym dziale, ale mój problem jest trochę inny niż wybór broni czy munduru. Mianowicie- jak naprawdę zacząć? Chciałbym się wkręcić w ASG, niestety nie mam żadnego sprzętu ani znajomych, którzy się tym zajmują. Wydaje mi się, że kupienie w ciemno repliki i polecenie na pierwszą lepszą strzelankę nie jest najlepszym wyjściem. Jakieś rady? Quote Link to post Share on other sites
groszekoki Posted February 27, 2017 Report Share Posted February 27, 2017 Poszukaj jakiejś społeczności ASG w Łodzi. Polecam w pierwszej kolejności grupy na FB. Na pewno są tu jakieś osoby z Łodzi i okolic, więc pewnie ktoś poleci coś Poszukaj może też tutaj http://forum.wmasg.pl/forum/42-lodzkie/ Quote Link to post Share on other sites
władek Posted February 27, 2017 Report Share Posted February 27, 2017 Od czego jest internet. Jesteś z Łodzi wystarczy poszukać na facebooku albo tutaj w zakładce "społeczność". Najlepiej jak wpadniesz do jakiejś ekipy na strzelankę to wszystko ci wytłumaczą i dodatkowo będziesz mógł "pomacać" repliki żeby zobaczyć co ci się najbardziej podoba. Jeszcze pytanie ile masz lat? Quote Link to post Share on other sites
Tyrraell Posted February 27, 2017 Author Report Share Posted February 27, 2017 24, więc z tym chyba nie powinno być większego problemu :) Dobra, poszperam i spróbuję sobie coś zorganizować. Dzięki za odpowiedzi :) Quote Link to post Share on other sites
Szajnatałn Posted February 28, 2017 Report Share Posted February 28, 2017 Wydaje mi się, że kupienie w ciemno repliki i polecenie na pierwszą lepszą strzelankę nie jest najlepszym wyjściem. Jest najlepszym wyjściem. Jak mam być szczery to dużo lepszym niż czytanie niektórych na forum tematów dla "nowych" i pierdół tam zawartych :). Na forum to sobie replikę wybierz na podstawie wątków o replikach i wal w pole. Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts