KubuśPuchatek Posted March 8, 2017 Report Share Posted March 8, 2017 (edited) Witajcie, szukam jakiś kulek 0,33gram do tego cudeńka (ale nie mogę znaleźć zatem pomocy): https://gunfire.pl/p...KAR98K-CO2.html Podajcie proszę jakieś pomocne linki, :icon_smile: bo na kulkach się nie znam a do takiej repliki to trzeba już coś lepszego :/ Co byście polecali? Taiwangun i gunfire już obskoczyłem i kupa, tylko 0,36, zresztą nawet nie wiem czy są tu dobre kulki, bo jak czytałem na tej stronie to te zielone zostawiają zabrudzenia (zielone) a lufa według producenta musi być utrzymywana w sterylnych warunkach i trochę się boję, też ze względu na cene repliki :P Z góry dziękuje Edited March 8, 2017 by KubuśPuchatek Quote Link to post Share on other sites
mareq Posted March 8, 2017 Report Share Posted March 8, 2017 Kto ci każe stosować kulki 0,33? Spokojnie kup sobie 0,36 np. białe Guardery, SootOne, Proball czy Madbull. Quote Link to post Share on other sites
KubuśPuchatek Posted March 8, 2017 Author Report Share Posted March 8, 2017 Kto ci każe stosować kulki 0,33? Spokojnie kup sobie 0,36 np. białe Guardery, SootOne, Proball czy Madbull. Dzięki :) Quote Link to post Share on other sites
władek Posted March 8, 2017 Report Share Posted March 8, 2017 Bez względu na rodzaj kulek lufę warto czyścić co jakiś czas. Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts