Jump to content
Search In
  • More options...
Find results that contain...
Find results in...

Pierwszy pistolet

Recommended Posts

Jeśli to ma być replika do strzelania z innymi, to na początek w tym budżecie zdecydowanie lepiej wziąć jakiś karabinek. Lepszy zasięg, lepsza celność, przede wszystkin lepsza szybkostrzelność i dużo większy magazynek (oraz o wiele tańsze dodatkowe magazynki). Do tego o gazowy pistolet trzeba bardziej dbać.

Jak kolega wyżej - jeśli nie zamierzasz wykorzystywać "klamki" do airsoftu, a bardziej do statycznego strzelania do celów, to lepszym będzie wiatrówka. Albo co weekendowy wypad na strzelnice :icon_razz2:

Druga sprawa, to zastanów się czy to cię kręci i ma sens - wydać 5 stówek na zabawę trwającą 2 tygodnie to też trochę średni biznes, a z późniejszą sprzedażą będzie problem.

Tak kręci mnie to jak najbardziej miałem styczność już z asg w wersji beryla czasami będę chciał się udać na strzelankę chcę kupić asg nie wiatrówkę.

Dzięki za zainteresowanie tematem. Gdybym chciał kupić wiatrówkę pisałbym o wiatrówce.

Ps.Nie mam nastu lat na co mógłby wskazywać nik na forum

Edited by Mlody_ha

Tylko, że Marui nie robi 4gen ani CZ. Zostaje HK które w wykonaniu TM jest mało popularną klamką i z częściami nie ejst tak kolorowo jak do glocka 3gen czy 1911 i klonów.

Mlody, jesli nie musi to koniecznie być 4gen to rozważ 3gen od TM. Jak upierasz się na 4gen to nie wiem w sumie co doradzić.