-MARIO- Posted March 16, 2017 Report Share Posted March 16, 2017 Panowie taki nietypowy problem.Posiadam stockowe m4 kwa z serii erg (390 fps). Hop zaczyna kręcić jak powinien po paru kulkach...wrażenie jakby się rozgrzewał i dopiero leci jak powinno.Gumka ma wypustek rodem z replik vsr czy m14 cyma czyli nie klasyczny ale 2 małe wypustki od góry gumki którę dociskają kulkę , podkręcając ją.. Myślę wymienie gumkę i będzie ok.Kupiłem systeme czarną i...nie da rady jej za nic tam wcisnąć a nie jednego aega już złożyłem...poprostu komora za ciasna.Gumka ICS też nie chce wejść....macie jakiś pomysł? Quote Link to post Share on other sites
Dudi28 Posted March 16, 2017 Report Share Posted March 16, 2017 Wejdzie GG zielona ale dystanser może być za duży i wtedy trzeba dorobić. Czasami trzeba się z nią pomęczyć ale efekty rewelacyjne. Bez problemu wchodzą lonexy. A gumka KWA już tak ma że musi się rozgrzać. Quote Link to post Share on other sites
-MARIO- Posted March 17, 2017 Author Report Share Posted March 17, 2017 Miałem wziąc GG bo zawsze ja wkładałem ale myśle spróbuje systemy...za miękka i sie podwija non stop. Quote Link to post Share on other sites
Forzajuve Posted March 17, 2017 Report Share Posted March 17, 2017 Ja mam czarną systemę i siedzi elegancko:) popieść trochę i będzie dobrze:) Quote Link to post Share on other sites
-MARIO- Posted March 17, 2017 Author Report Share Posted March 17, 2017 To chyba inna komora...3h próbowałem.Systema ma za duży luz na tej lufie stockowej i za każdym razem się próbuje podwinąć przy kołnierzu i robią się nierówności na niej.Stockowa gumka wchodzi jak w masło. Quote Link to post Share on other sites
gloomer Posted March 27, 2017 Report Share Posted March 27, 2017 (edited) Jest ciężko ale się da założyć systeme Edited March 27, 2017 by gloomer Quote Link to post Share on other sites
Szycha201 Posted March 27, 2017 Report Share Posted March 27, 2017 (edited) ERG ma inną komorę, założenie Systemy również u mnie niemożliwe, nawet G&G wymagała sporo cierpliwości i olejku silikonowego z zewnątrz gumki:) Związane głównie z precką promyka która jest odrobinę grubsza niż lufa stockowa. Edited March 27, 2017 by Szycha201 Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts