Procent Posted October 20, 2005 Report Share Posted October 20, 2005 Wielkie mi coś :? Może z krowy nie strzelałem ale glauberyt, mossberg, sako trg 21 ,p-83, glock 17 , walter p99 , kałach mp5a3 i mp5a5 było w moich rękach użyte :lol: :lol: :lol: :P A ja zapytam prosto i bezzpośrednio: Jak to się ma do tematu? A poza tym nie myśl, że jesteś jedynym na fprum, który miał okazje strzelać z tylu różnych modeli broni palnej. Link to post Share on other sites
Okruch Posted October 20, 2005 Report Share Posted October 20, 2005 Piękny film... Kiedy my, do jasnej %$##ry, będziemy WOLNYM krajem :roll: A propos dzieci: to, że mają wczesny kontakt z bronią, pod kontrolą opiekunów, którzy wpajają im zasady bezpieczeństwa i odpowiedzialności - to IMO gwarancja, że nie spowodują żadnego wypadku z bronią. Najgorsza sytuacja ma miejsce wtedy, gdy dzieciak dorwie się do broni - "zakazanego owocu". Link to post Share on other sites
Foka Posted October 20, 2005 Author Report Share Posted October 20, 2005 Ostrzegam przed dryfowaniem z dyskusją nt. dostępu do broni. Ten wątek tego nie dotyczy, temat był omawiany wielkrotnie i nie widze powodu żeby do niego wracać. Link to post Share on other sites
tomson89 Posted October 21, 2005 Report Share Posted October 21, 2005 Spoko NAVY jak wywołam to zobaczysz :lol: Ale mówie odrazu że niemam zdjęć ze wszystkimi. [ Dodano: 21.10.2005, 17:06 ] A poza tym nie myśl, że jesteś jedynym na fprum, który miał okazje strzelać z tylu różnych modeli broni palnej. Heh było się tam i tam z kim tszeba i się miało w rękach jak i w użyciu :twisted: :twisted: :twisted: A co ty z więcej modeli strzelałeś??? tak??? to powiedz ile ich było??? Link to post Share on other sites
dzikki Posted October 21, 2005 Report Share Posted October 21, 2005 Ucinam dyskusje. Tomson dojrzej w końcu. Link to post Share on other sites
Recommended Posts