Buniek92 Posted April 10, 2017 Report Share Posted April 10, 2017 Witajcie! Szukam sobie nowego oporządzenia. Analizowałem wiele różnych rozwiązań i dochodzę do wniosku, że posiadam oporządzenie prawie idealne. No właśnie. Od lat biegam w konstrukcji inspirowanej RACKiem i jedyne co mi przeszkadza, czego mi brakuje to plecy. W lesie nie był to problem, ale teraz strzelam głównie w CQB bądź na hali, a UBACS nie gwarantuje żadnej ochrony :icon_biggrin: Wpadłem na pomysł zlecenia przeróbki mojego dotychczasowego oporządzenia o panel chroniący plecy z molle. Czy ktoś z Was spotkał się z takim rozwiązaniem? Macie jakieś pomysły, uwagi? Co sądzicie o tym rozwiązaniu? Quote Link to post Share on other sites
sledz Posted April 10, 2017 Report Share Posted April 10, 2017 Jak to ma tylko chronić plecy przed kulkami do załóż camelbaka bez wkładu. Quote Link to post Share on other sites
Buniek92 Posted April 10, 2017 Author Report Share Posted April 10, 2017 Próbowałem nawet z pełnym, ale jak dla mnie za dużo pasków i nie było to zbyt wygodne. Quote Link to post Share on other sites
wiciok Posted April 10, 2017 Report Share Posted April 10, 2017 To nie wieszaj go na szelkach, tylko na fastexach zaczep do chesta. Quote Link to post Share on other sites
Buniek92 Posted April 10, 2017 Author Report Share Posted April 10, 2017 Myślisz, że to nie będzie skakało? Mam ~racka uszytego przez Bombla lata świetlne temu i camelbaka G&P (coś jak to http://img-cdn.redwolfairsoft.com/upload/product/img/PT-CBG-MLHDT-OD-L.jpg) Druga kwestia, tam nie ma żadnych fastexów, wiec wizyta u krawca wydaje się nieunikniona :icon_confused: Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts