bulapst Posted April 12, 2017 Report Share Posted April 12, 2017 miał być sig 551 wyszedł smg 8 możecie mi powiedzieć coś o replice bo idzie do mnie właśnie wielka prośba co można tam modyfikować jak to się sprawuje i wgl z góry dziękuje Quote Link to post Share on other sites
bulapst Posted April 14, 2017 Author Report Share Posted April 14, 2017 ktoś coś powie na temat tej repki ? podpowie jak z jej użydkowaniem co się psuje w niej ? Quote Link to post Share on other sites
EndeBeats Posted April 15, 2017 Report Share Posted April 15, 2017 Użydkowanie tej repliki jest żadne, bo jest ona "kopią" Niemieckiej myśli technicznej. Quote Link to post Share on other sites
mareq Posted April 15, 2017 Report Share Posted April 15, 2017 O ile wiem SMG8 nie kwalifikuje się do kategorii "repliki elektryczne". W zasadzie do "tanie repliki" również. Jeśli kupiłeś go faktycznie tanio, to mogłeś trafić na padlinę i być może lepiej było brać tego SIGa, jeśli miał być nowy. Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts