Jump to content
Search In
  • More options...
Find results that contain...
Find results in...

RK- 03 Boyi - proszę o pomoc z wyceną.

Recommended Posts

Czołem!

Pierwsze co chciałem zaznaczyć to fakt o tym, iż do końca nie wiem czy te podforum jest odpowiednie do zadawania pytań o pieniądze, ale z z racji na to, że po pobieżnym przejrzeniu forum nie znalazłem nic bardziej odpowiedniego skłoniło mnie to do napisania o tym tutaj.

Jestem drugim właścicielem repliki RK-03 od Boyi, 3 miesiące temu była na chrono i wyciągała stabilne 385 FPS. Kupiłem ją za 550 zł, poprzedni właściciel trzymał ją na szafce jako ozdobę, przestrzelał sam może jakieś 500 kulek. Przebieg mojego użytkowania to około 12 000 kulek (3 x pełne opakowanie G&G) Wymienione są kable na niskooporowe, chwyt silnikowy na ergonomiczny z Cymy, gumka hop-up na czarną PDI (50 zł) , komora hop-up na czerwoną Elementa z duraconu (50 zł) . W replice wyprowadzony jest kabel do kolby, tak by dało się do niej przyczepić ładownicę na baterię. Replika posiada urwany ząb przeładowania i lekko nadłamaną kolbę, która po włożeniu większej siły w jej zgięcie, sama się składa ale przy ogólnym użytkowaniu ani razu nie zdarzyło mi się, żeby sama się złożyła. Replika jest po przeglądzie u serwisanta.

Nigdy wcześniej nie sprzedawałem repliki, ceny z internetu niewiele mi mówią bo każda niestockowa replika to chyba inny kawał chleba. Z góry dziękuję za pomoc, i jeszcze raz przepraszam, za swoją niewiedzę w kwestii użytkowania forum ;)

Jak kwestia się ima magazynków i baterii? Jeżeli dołączyłbym do zestawu lipo 2000 mah, (EnergyRiver, nie jest spuchnięta, sprawdzana i wszystko trzyma cacy)po 2 cyklach ładowania z pokrowcem, oraz 3 mid capy ForceCora, 2 hi-capy JG oraz brezentowy pokrowiec na KBK AKMS'a z PRL'u cena by wzrosła?

Edited by Kotex
Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...